Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 18/01/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 663– data d’emissió: 18-Gener-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda)

  • ANIVERSARI: Centenari del naixement de l’escriptora Patricia Highsmith.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Eulàlia Umbert i Oriol Oliver, per presentar la programacio del segon trimestre / 27ª. Temporada de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critica de les obres: 53 diumenges (de/dir.: Cesc Gay. Teatre Romea). La cabra o qui és Sylvia? (d’Edward Albee. Dir.: Iván Morales. La Villarroel). El mètode Gronholm (De Jordi Galcerán. Dir.: Sergi Belbel. Teatre Poliorama). Animal de séquia (de Sol Picó i la Banda ChaPicó. Mercat de les Flors). Repàs de la cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Viladecans i Barcelona. Inici dels festivals Barnasants i Tradicionarius).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels films: El deseo de Robin (Tylor Norwood); El padre (Florian Zeller); Saint Maud (Rose Glass); Los caminos que no escogemos (Sally Potter); Fragmentos de una mujer (Kornel Mundruczo) i Mulán (Niki Caro). Films estrenats i no vistos: Fritzi. Un conte revolucionari; Más allá de las palabras; Los Elfkins; Vacaciones contigo y tu mujer i 23 paseosNotícia: avui han sortit les nominacions als premis Goya.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Extraños en un tren (música de Dimitri Tiomkin. Tema: Suite); El talento de Mr. Ripley (música de Gabriel Yared. 1 tema); A pleno sol (música de Nino Rota. 1 tema.). The Prom (El baile) (música i lletres de Matthew Sklar i Chad Beguelin. Tema: Zazz (cantat per Nicole Kidman i Ellen Pellman). Los caminos que no escogemos (música de Sally Potter. 1 tema). Fragmentos de una mujer (música de Howard Shore. 1 tema). Mulán (música de Harry Gregson Williams). Del musical: La Cage aux Folles (música i lletres de Jerry Herman. Adaptació castellana de Manu Guix. Tema: La Cage aux Folles (original Barcelona cast, 2019). I Novena Simfonia de Beethoven (fragment. Wiener Philarmoniker sota la direcció de Kal Böhm, 1999).

BUSCAR PER DIA

gener 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius