Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 11/01/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 662– data d’emissió: 11-Gener-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda)

  • BLOC MUSICAL HOMENATGE A CLAUDE BOLLING.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critica de les obres: L’home de la flor als llavis i… (De Luigi Pirandello. Dir.: Mario Gas. Teatre Akadèmia). La jove esposa (d’Alessandro Baricco. Adaptació i  direcció: Iván Padilla. Teatre Tantarantana). Mort a les cunetes (de/dir: David Pintó i Joan Valentí. Espai Escènic Joan Brossa. Sala Palau i Fabre). La guerra no té rostre de dona (de Svetlana Aleksievitx. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). Repàs de cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Barcelona. Notícia: Suspensió funcions de Les tres germanes al Teatre Lliure.
  • L’H0RA DELS ADÉUS: Records de: Claude Bolling (compositor), Ann Reinking (actriu, directora i coreógrafa), Tanya Roberts i Pamela Tiffin (actrius), Daria Nicolodi (actriu i guionista); François Leterrier (actor i director) i Michael Apted (director).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels films: My Mexican Bretzel (Núria Giménez Lorang); Hasta el cielo (Daniel Calparsoro); Host (Rob Savage); Manual de la buena esposa (Martin Provost); La última gran estafa (George Gallo) i The Prom  (El baile) (Ryan Murphy).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Bloc Claude Bolling: films: Borsalino (4 temes); Como destruir al más famoso agente secreto del mundo (2 temes) i El gran golpe en el santo año (1 tema). Bloc Ann Reinking: Film Annie (cançó: We Got Annie (Música de Charles Strousse, lletres de Martin Charnin. Cantat per Ann Reinking i altres); Film All That Jazz (tema: There’ll Be Some Changes Made (d’Edward B. Marks¸N. Higgins i H. Edwards), cantat per Ann Reinking. I del musical Chicago (música de John Kander, lletres de Fred Ebb). Temes: Roxie, Me and My Baby i Nowadays (tots cantats per Ann Reinking i el tercer conjuntament amb Bebe Neuwirth. Original Broadway cast, 1997). Altres temes: Philomena (música d’Alesandre Desplat, 1 tema); Gorilas en la niebla (Música de Marice Jarre, 1 tema); Hasta el cielo (cançó Hasta el cielo, cantada per Carlos Jean; Mala Rodríguez, Dollar Selmouni i Carolina Yuste) i The Prom (El baile) (música de Matthew Sklar i lletres Chad Begelin. Temes: Changing Lives; It’s Not About Me; The Acceptance Song i Tonight Belongs to You (temes cantats per Meryl Streep, James Corden i altres).

BUSCAR PER DIA

gener 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius