Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 14/12/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 661 – data d’emissió: 14-12-2020

Fins a nou avís, el programa s’emetrà 1 hora abans, de 19 a 21 hores, a causa del toc de queda

  • BLOC MUSICAL: Audició parcial dels musicals 42nd Street i Gypsy (emesos per YouTube en la web The Shows Must Go On).
  • ANIVERSARIS: 125 anys de la invenció del cinema. 40 anys de l’assassinat de John Lennon.
  • ENTREVISTA: Amb Laura Dulcet, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, per explicar la dinàmica de l’espectacle Moltes gràcies, que Quim Masferrer farà als carrers de Ripollet el diumenge 20 de Desembre.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El inconveniente (Bernabé Rico); Voces (Angel Gómez Hernández); Nieva en Benidorm (Isabel Coixet); Beginning (Dea Kulumbegashivili); Como sobrevivir en un mundo material (Miranda July) i Una obra maestra (Giuseppe Capotondi). Reposicions: Akira ( Katsuhiro Otomo, 1988) i El Padrino. Epílogo. La muerte de Michael Corleone (Francis Ford Coppola, 1990). Repàs cartellera: Films estrenats i no vistos. Cine-Club Xiscnèfils de Cerdanyola. Filmoteca de Catalunya. Icària. Phenomena Experience i Verdi. Notícia: Palmarès del Premis Europeus del Cinema: Films Another Round, Josep, El Hoyo i La trinchera infinita.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: L’Hèroe (de Santiago Rusiñol. Dir.: Lurdes Barba. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran) i Les tres germanes (d’Anton Txékhov. Dir.: Julio Manrique. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver).Repàs cartellera: Ripollet, Sabadell, Cerdanyola del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS:  Mort del director Kim-Ki Duk i de l’escriptor John Le Carré.
  • TEMES MUSICALS: Dels musical següents: Gypsy (música de Jule Styne. Lletres de Stephen Sondheim. Temes: Overture; Some People; Everything’s Coming Up Roses; Together Wherever We Go i Rose’s Turn. Original London cast, 2015). 42nd. Street (música de Harry Warren. Lletres d’Al Dubin. Temes: Overture/Audition; Young and Healthy; We’re in the Money; Lullaby of Broadway i 42nd Street. Original London cast, 2017). El màgic d’Oz (música i lletres de Paula Jornet i Arnau Vallvé. 2 temes. Original Barcelona cast, 2020). De les bandes sonores dels films següents: Nieva en Benidorm (música d’Alfonso de Vilallonga, 1 tema); Voces (música de Jesús Díaz. 1 tema); Una obra maestra (música de Craig Armstrong, 1 tema). El Padrino. Epílogo (tema: Promise Me You’ll Remember (Love Theme) (Música de Carmine Coppola; lletres de John Bettis. Cantat per Harry Connick Jr.); El espia que surgió del frío, música de Sol Kaplan. Tema: Theme from The Spy Who Came in From the Cold). Cançó: Imagine (de i cantada per John Lennon).

BONES FESTES Tornarem el 11 de Gener 2021

BUSCAR PER DIA

desembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius