Skip to content
Menu
El 7è art de Talia 07/12/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 660– data d’emissió: 7-Desembre-2020

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda)

  • ANIVERSARI: 25 anys de la visita de Stephen Sondheim a Barcelona amb motiu del muntatge català de Sweeney Todd, el Barber diabòlic del carrer Fleet.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critica de les obres: Nenes i nens (De Dennis Kelly, dir. : Joel Joan- Teatre Goya). Una (de Raquel Cors i Eva Lyberten. Dir. Raquel Cors i Dani Lacasa. Espai Lliure). La segona Eva (De/dir.: Marta Aran. Tantarantana Teatre). Repàs de cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès; Sabadell; Manresa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels films: Josep (Aurel); La vampira de Barcelona (Lluís Danés); El verano que vivimos (Carlos Sedes); Mank (David Fincher); Los papeles de Aspern (Julien Landais); Volver a empezar (Herself) (Phyllida Lloyd) i Madame Curie (Marjane Satrapi). Comentari de films estrenats i no vistos i repàs de cartellera: Xicsnèfils (Cerdanyola), Phenomena, Verdi, Filmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER:  Comentari dels films: Las brujas (Robert Zemeckis); En guerra con mi abuelo (Tim Hill) i Ondina. Una amor para siempre (Christian Petzold). I de les series de TV: The Undoing i DES.
  • TEMES MUSICALS: Dels musical: Sweeney Todd, el Barber diabòlic del carrer Fleet (música i lletres de Stephen Sodheim, adaptació catalana de Roser Batalla i Roger Peña. Temes: La balada de Sweeney Todd; Els pitjors pastissos; Mossen; L’elixir de Pirelli i Johanna. Original Barcelona cast, 1995). De les bandes sonores dels films següents: El verano que vivimos (cançó: El verano que vivimos, cantada per Alejandro Sanz); Madame Curie (música de Evgeni Galperine, i Sacha Galperine, 1 tema). De la serie The Undoing (cançó: Dream a Little Dream of Me (música de Fabian André i Wilbur Schwandt. Lletra de Gus Kahn. Cantada per Nicole Kidman).

BUSCAR PER DIA

desembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius