Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 30/11/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 659 – data d’emissió: 30-Novembre-2020

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toca de queda)

  • BLOC MUSICAL INICIAL: An American in Paris, The Musical (projectat el cap de setmana passat en la web The Shows Must Go On)
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels films: Contagio en alta mar (Neasa Hardiman); Casa ajena (Remi Weekes); La chaqueta de piel de ciervo (Quentin Dupieux); Habitación 212 (Christophe Honoré); Resistencia (Jonathan Sakubowicz); Adam (Maryam Touzani) i Sentimental (Cesc Gay). Repàs de films estrenats i no vistos. Repàs de cartellera.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Records de: Montserrat Carulla, Marisa de Leza; David Prowse, John Fraser; Marge Champion i Gigi Proietti (intèrprets).
  • ESTRENES DE TEATRE: Critica de la obra: Monroe Lamarr (de Carles Batlle. Dir.: Sergi Belbel. TNC- Sala Tallers. Breu comentari de la obra: Assaig sobre la lucidesa (que es veurà a Ripollet el día 4 desembre). Breu repàs a la cartellera: Sant Cugat del Vallès; Sabadell i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: An American in Paris, The Musical (música de George Gershwin, lletres d’Ira Gershwin. Temes: I Got Rhythm; ‘S Wonderful; I’ll Build a Starway to Paradise i They Can’t Take That Away from Me (Original Broadway cast, 2015). A Little Night Music (Música per a una nit d’estiu). (Música i lletres de Stephen Sondheim. Adaptació catalana de Roger Peña i Roser Batalla. Tema: Liaisons, cantat per Monserrat Carulla. Original Barcelona cast, 2001). De les bandes sonores dels films següents: Resistencia (música d’Angelo Milli. Tema: Crossing Borders). Sentimental (cançó: Asilo, de Jorge Drexler, cantada per ell i Mon Laferte). Show Boat (Magnolia) (música de Jerome Kern, lletres d’Oscar Hammerstein II. Cançó: Life Upon The Wicked Stage, cantat per Marge i Gower Champion). La guerra de las galaxias (Star Wars) (Música de John Williams. Tema: Imperial March – Darth Vader Theme). Samson y Dalilah (música de Victor Young. Tema: Prelude). I cançó: A Fine Romance (música de Jerome Kern, lletra de Dorothy Fields, cantada per Marilin Monroe. Originariament inclosa en la BSO del film Swing Time, En Alas de la danza).

BUSCAR PER DIA

novembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius