Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 23/11/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 658 – data d’emissió: 23-Novembre-2020

 Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulación del toca de queda)

  • ANIVERSARIS: 25 anys d’estrena de Toy Story.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels films: Nadie duerme en el bosque esta noche (Bartosz M. Kowalski); La citación (Kunle Afolayan); Enola Holmes (Harry Bradbeer); Historias lamentables (Javier Fesser) (tots a plataformes: Netflix i Amazon); Emma (Autumn de Wilde); De Gaulle (Gabriel Le Bomin) i El año que dejamos de jugar (Caroline Link) (als cinemes). Notícia: Avui han reobert cinemes i teatres (no tots).Repàs cartellera: Repàs dels cinemes que han obert i algunes de les seves programacions: Verdi, Renoir, Cinesa; Phenomena; Filmoteca, Dart Festival.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Records de figures desaparegudes durant el tancament per la pandémia: Fernando “Pino” Solanas;(director); Ann Sullivan; Juan Padron; Quino;Albert Uderzo (dibuixants ); Luis Sepúlveda (Escritor, guionista i director); Michael Chapman i Allen Daviau (Directors de fotografía).
  • ESTRENES DE TEATRE: Atès la apertura dels teatres, es comenten el reinici d’activitat dels teatres següents: Obra Projecte Beethoven (Teatre Auditori de Ripollet); Auditori de Sant Cugat; Teatre Municipal de Montcada i Reixac. Barcelona: Teatre Goya, Condal; Lliure; Teatre Nacional de Catalunya, La Villarroel, Escenari Joan Brossa, Teatre del Raval, Festival RBLS i Temporada Alta de Girona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Toy Story (música de Randy Newman, 4 temes); Enola Holmes (Música de Daniel Pemberton (1 tema); Emma (Música de David Schewitzer i Isobel Waller-Bridge (1 tema i cançó Queen Bee, de Johhny Flynn); De Gaulle (música de Romain Trouillet,  tema: Intimité); El año que dejamos de jugar (música de Volker Bertelmann, 1 tema); E.T., el extraterrestre (música de John Williams, tema: Flying). Del Musical: & Juliet (música i lletres de Max Martin i altres. 4 temes, musical premiat amb 3 Premis Olivier de Teatre el 2020, original London Cast, 2019).

BUSCAR PER DIA

novembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius