Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 16/11/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 657 – data d’emissió: 16-Novembre-2020

 Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulación del toc de queda)

  • RECORD MUSICAL DE PEDRO ITURRALDE (Saxofonista)
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari de les obres: Sis solos soles (Opera de Butxaca i Nova Creació: Sis peces curtes de diferents musics, llibretistes i cantants). Don Giovanni (òpera amb música de Wolfgang Amadeus Mozart i llibret de Lorenzo Da Ponte (obres fetes al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i vistes a través de la seva web). Comentari d’altres ofertes de teatre online.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels films: Guns Akinbo (Jason Lei Howden); La vieja guardia (Gina Prince-Bythewood); Tyler Rake (Sam Hargrave) i La vida por delante (Edoardo Ponti), films estrenats a plataformes com Netflix o Movistar. Noticia: Avui comença el festival L’Alternativa (a Filmin o Vimeo).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Records de figures desaparegudes durant el tancament per la pandémia: Kenny Rogers; Little Richard; (cantants) i els actors i actrius: Shirley Knight; Jon Whiteley; Annie Cordy; Linda Manz; Ben Cross; Manuel Gallardo i Brian Dennehy.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari sobre el dramaturg i guionista anglès David     Hare, i comentari de les series Roadkill (a Movistar) i Collateral (a Netflix) amb guions seus.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Gorky Park (música de James Horner, tema: Main Title); Tyler Rake (música d’Alex Belcher i Henry Jackman. Tema: Extraction). Herida (música de Zbigniew Preisner. Tema: Damage). Nine (música i letra de Maury Yeston. Tema: Guarda la Luna (cantat per Sophia Loren). La vida por delante (cançó: Io Si (cantat per Laura Pausini). De la serie Collateral (música de Ruth Barrett, 1 tema). De la òpera: Don Giovanni (música de Wolfgang Amadeus Mozart, tema: Meta di voi qua vadano (cantat per Cesare Siepi, gravació de 1955). Temes: Oleo i Mister P.C. (tocats per Pedro Iturralde al saxo).

BUSCAR PER DIA

novembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius