Skip to content
Menu
El 7è art de Talia 09/11/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 656-  data d’emissió: 9-Novembre-2020

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulación del toc de queda)

  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels film: El diablo a todas horas (Antonio Campos); El juicio de los 7 de Chicago (Aaron Sorkin); Da 5 Bloods: Hermanos de armas (Spike Lee) (totes a la plataforma Netflix); Judy and Punch (Mirrah Foulkes); Bacurau (Juliano Dornelles i Kleber Mendonça),(a la plataforma Movistar). Notícies: Breu comentari a la situación del sector cultural; La trinchera infinita escollida per representar Espanya als Oscar; 007 es jubila i el seu número l’agafa l’actriu Lashana Lynch, nou endarreiment del darrer James Bond. Fernando Trueba guanya un judici on l’acusaven de plagi pel guió de La reina de España.
  • ANIVERSARIS: 80 aniversari de la estrena del film El gran dictador de Charles Chaplin.
  • NOTICIES DE TEATRE: Breus resenyes de teatre online: Liceu: Don Giovanni. Teatre online i noves dates per espectacles de Temporada Alta de Girona. Sala Hiroshima alerta del perill de desaparició a finals del 2021. Atenció al teatre online que s’anuncia en What’s On Stage.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: La voz humana (música d’Alberto Iglesias, audició completa). El juicio de los 7 de Chicago (cançó: Hear My Voice, música de Daniel Pemberton, lletra de Celeste, cantat per Celeste); Da 5 Bloods: Hermanos de armas (cançó What’s Going On, cantat per Marvin Gaye). El gran dictador (discurs final de Charles Chaplin, en castellà). Del musical: From Here to Eternituy (música Stuart Brayson, lletra de Tim Rice, audició de 9 temes, original London cast, 2014).

BUSCAR PER DIA

novembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius