Skip to content
Menu
El 7è art de Talia 02/11/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 655-  data d’emissió: 2-Novembre-2020

Atenció: A partir d’aquest dilluns, i fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulación del toc de queda)

  • HOMENATGE MUSICAL A  L’ACTOR SEAN CONNERY
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de l’obra: El combat del segle (de/dir.: Denise Duncan. Sala Beckett). Cartellera: Teatre que es pot veure online (Teatre Lliure; Teatre Nacional de Catalunya; Temporada Alta de Girona; L’Auditori). Noticies: Premi Nacional de Literatura Dramàtica a Guillem Clua per l’obra Justícia. Entrega dels premis Olivier de teatre.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels film: Borat: Subsequent Moviefilm (Dir.: Jason Woliner).  Repàs de cartellera: Cinema Online: Festival In-Edit; Asian Film Festival; Visual Art Festival Internacional de Cinema de Lleida. Suncine. Notícia: Inauguració Exposició: L’Evolució del mite. Vampirs (Caixaforum Barcelona).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Record de l’actor Sean Connery.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Bloc Sean Connery: Tema de la serie James Bond (Música de Monty Norman i John Barry); Desde Rusia con amor (tema: From Russia with Love; compost per Lional Bart, cantat per Matt Monro); Goldfinger (Tema: Goldfinger, compost per John Barry; Leslie Bricusse i Anthony Newley. Cantat per Shirley Bassey). Operación Trueno (tema: Thunderball, compost per John Barry i Don Black. Cantat per Tom Jones). Solo se vive dos veces (tema: You Only Live Twice. Compost per Leslie Bricusse i John Barry. Cantat per Nancy Sinatra); Diamantes para la eternidad (tema: Diamonds Are Forever. Compost per John Barry i Don Black. Cantat per Shirley Bassey). Nunca digas nunca jamás (tema: Never Say Never Again. Compost per Michel Legrand; Alan i Marilyn Bergman. Cantat per: Lani Hall). Marnie la ladrona (música de Bernard Herrmann. Tema: Main Title). La casa Rusia (música de Jerry Goldsmith. Tema: Katya). Los Intocables de Elliot Ness (música d’Ennio Morricone.  Tema: La ballata di Hank McCain.  Cantat per Jackie Lynton). El hombre que pudo reinar (música de Maurice Jarre. Temes: The Man Who Would Be King; Dravot’s Farewell – Minstrel Boy, cantat per Sean Connery i Michael Caine; i End Title). El nombre de la rosa (música de James Horner, tema principal). Robin y Marian (música de John Barry. Tema: Second Love Theme). Indiana Jones y la última cruzada (música de John Williams. Tema: Keeping Up With the Joneses). El viento y el león (música de Jerry Goldsmith. Tema: Remember). El primer caballero (música de Jerry Goldsmith: Tema: Arthur’s Farewell).  El primer gran asalto al tren (música de Jerry Goldsmith. Tema: Main Theme). Un puente lejano (música de John Addison. Tema: March). Los últimos días del edén (música de Jerry Goldsmith.  Tema: Rae’s Arrival). Altre banda sonora: Borat Subsequent Moviefilm (tema de Fanfare Ciocarlia). Del musical: Dear Evan Hansen (Música i lletres de Benj Pasek i Justin Paul. Tema: Waving Through a Window, cantat per Ben Platt. Original Broadway Cast, 2017).

BUSCAR PER DIA

novembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius