Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 26/10/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 654-  data d’emissió: 26-octubre-2020

Atenció: A partir d’aquest dilluns, i fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda)

  • RECORDS DE:  Actors desapareguts en els darrers mesos: Irrfan Khan; Naya Rivera; Wilford Brimley; Baby Peggy Montgomery; Reni Santoni; Anthony James; John Ericson; Linda Cristal; Jerry Stiller; Allen Gardfield; Ben Cooper; Taryn Power; Kelly Preston; Stuart Whitman; Chadwick Boseman; John Saxon i Rhonda Fleming.
  •  HOMENATGE MUSICAL A ENNIO MORRICONE
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Bonus Track (de /dir.: Carol López. Teatre Lliure de Gràcia). Smiley. Després del amor (de/dir: Guillem Clua. Teatre Aquitània). La nostra parcel·la (de/dir: Lara Diez Quintanilla. Espai Lliure). Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallés. Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Barcelona. Notícia: Aplicació del toc de queda i la seva incidencia en els teatres
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La voz humana (Pedro Almodóvar). Regreso a Hope Gap (William Nicholson). Altres films estrenats i no vistos: Akelarre; Ane; Cartas mojadas; No matarás; Meseta; Sanmao: La novia del desierto; Cunningham; Dehesa. El bosque del lince ibérico; Vitalina Varela; Las hijas del Reich; Trolls 2: Gira mundial; Una vez más; El club de los divorciados; El secreto: atrévete a soñar; Promare i El artista anónimo. Repàs de cartellera: Phenomena. Cinemes Verdi., Icària, Cinesa.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Bloc Ennio Morricone: Novecento (tema: Romanzo); Los odiosos ocho (tema: L’ultima diligenza di Red Rock); Érase una vez en América (tema: Deborah’s Theme); Investigación sobre un ciudadano libre de toda sospecha; Queimada (tema: Abolisson) i Los intocables de Elliott Ness (tema: Death Theme). La voz humana (música d’Alberto Iglesias, només un fragment). Eyes Wide Shut (tema: Waltz 2 from Jazz Suite, música de Dmitri Shostakovich). Vestida para matar (música de Pino Donaggio. Tema: The Gallery). Duelo de titanes (música de Dimitri Tiomkin. Tema: Main Theme). Los comancheros (música d’Elmer Bernstein. Tema: Main Title). Pesadilla en Elm Street (música de Charles Bernstein. Tema: Main Title). De la serie de TV: El gran Chaparral (música de David Rose). Del musical: La jaula de las locas (música y letras de Jerry Herman. Adaptació al castellà de Manu Guix. Temas: Obertura i La vida empieza hoy (original Barcelona cast, 2019).

 

 

BUSCAR PER DIA

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius