Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/10/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 653-  data d’emissió: 19-octubre-2020

  • RECORDS DE:  Johnny Mandel (compositor); Herbert Kretzmer (lletrista). Directors: Francesc Betriu; Joel Schumacher; José Mojica Marins, Stuart Gordon; Tonie Marshall; Carl Reiner; Marion Hansel; Jiri Menzel; Alan Parker. Guionistes: Jean-Loup Dabadie i Ronald Harwood.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Els porcs tamnbé mengen verd (de/dir: Andreu Rifé. Teatre Tantarantana). Equus (de Peter Shaffer. Dir: Denis Fornes. Escenari Joan Brossa). El silenci dels telers (dramatúrgia d’Anna Maria Ricart, a partir del llibre d’Assumpta Montella. Dir.: Ferran Utzet. El Maldà). De Mares i filles (de/dir: Paco Mir. Teatre Poliorama). Repàs cartellera: Ripollet; Terrassa, Montcada i Reixac, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Barcelona. Notícias: Angela Lansbury ha complert 95 anys. Suspensió del espectacle de Guy Cassiers a Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Verano del 85 (François Ozon); The Vigil (Keith Thomas); Nación cautiva (Rupert Wyatt) i Rebeca (Ben Wheatley). Repàs de cartellera: Filmoteca de Catalunya. Phenomena. Cinemes Verdi. Notícies: Tancament defnitiu dels cinemes Texas de Barcelona. Suspensió temporal de la activitat del Cine-Club Xiscnéfils, de Cerdanyola del Vallès. Dia 21: Dia Mundial de Regreso al futuro. Palmarés del Festival de Sitges.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film Corpus Christi (Jan Komasa) i la sèrie Patria (d’Aitor Gabilondo, a partir de la novel·la de Fernando Aramburu), amb apunts de la sèrie La línea invisible de Mariano Barroso.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Castillos en la arena (música de Johnny Mandel (temes: Cancó: Shadow of Your Smile (lletra de Paul Francis Webster, Oscar a la millor cancó, i Main Tittle). ¡Quiero vivir! (música de Johnny Mandel, tema I Want To Live, amb The Jazz Combo). El expreso de medianoche (Música de Giorgio Moroder, tema: Midnight Express (banda sonora guanyadora del Oscar). Regreso al futuro (Música d’Alan Silvestri (tema: Main Theme). La Plaça del Diamant (cancó titular. De Ramon Muntaner i Joan Ollé). Dels musicals: Les Miserables (tema: I Dreamed a Dream. Música de Claude- Michel Schönberg. Lletra de Herbert Kretzmer Cantat per Patti Lupone. Original London cast, 1985). Sweeney Todd. The Demon Barber of Fleet Street (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: The Worst Pies in London, cantat per Angela Lansbury. Original Broadway cast, 1979). Cançons: She (música de Charles Aznavour. Lletra de Herbert Kretzmer. Cantada per Charles Aznavour i Brian Ferry). Estado de Alerta (del grup Vómito, inclosa en la sèrie Patria).

BUSCAR PER DIA

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius