Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/10/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 652- data d’emissió: 5-octubre-2020

  • RECORDS DE: Krzystof Penderecki, Olivia De Havilland i Annie Ross.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Eulàlia Umbert i Oriol Oliver, membres d’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet. Inici de la 27ª temporada, primer trimestre.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents:   La mort de Guillem (Carlos Marques-Marcet); La familia que tu eliges (Michael Schwartz); Eso que tu me das (Jordi Évole i Ramón Lara); Falling (Viggo Mortensen); Mathias y Maxime (Xavier Dolan); Rifkin’s Festival (Woody Allen); Greenland: el último refugio (Roman Raugh) i Explota Explota (Nacho Álvarez). Cartellera: Inici del Festival Internacional del Cinema Fantàstic de Sitges; final del festival Oh, La la la. Cinemes Verdi, Phenomena Experience, Filmoteca de Catalunya i Xicsnéfils de Cerdanyola del Vallès.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Veus que no veus (Cia. Pepa Plana, dir.: Joan Arqué. Teatre del Mercat Vell de Ripollet, día 16 Octubre). Els gossos (de/dir.: Nelson Valente. La Villarroel). Cartellera:  Ripollet, Montcada i Reixac, Terrassa i Barcelona. Inici Festival de Temporada Alta de Girona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: El resplandor (tema: Trenja.  Música de Krzysztof Penderecki). Robin de los Bosques (música d’Erich Wolfgang Korngold. Tema: Robin and Marian). La heredera (música d’Aaron Copland. 1 tema). Explota explota (tema Fiesta, de Raffaella Carrà, cantat per intèprets del film). Cançons: Eso tu me das (de Pau Donés i Jarabe de Palo); El sitio de mi recreo (de i cantada per Antonio Vega, inclosa al film Eso que tu me das). Concert per a piano núm.4, (música de Ludwig Van Beethoven. Tema: Allegro maestoso (fragment). Del musical: Gypsy (tema: Everything’s Coming Up Roses (música de Jule Styne. Lletra de Stephen Sondheim, cantat per Annie Ross).

TORNEM EL DIA 19 D’OCTUBRE

BUSCAR PER DIA

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius