Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 28/09/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 651 – data d’emissió: 28-Setembre-2020

  • RECORDS DE: Juliette Gréco; Hermann Bonnín; Marcos Mundstock; Lucia Bosé; Honor Blackman; saergio Fantoni; Filipe Duarte; Irm Hermann; Ian Holm; Suzy Delair; Michel Piccoli i Michael Lonsdale.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Noli Me Tanguere (amb textos de Claudia Cedó; Marc Artingau i altres. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Winnipeg (de Laura Martel. Dir.: Norbert Martínez – Teatre Akadèmia). La fuerza del cariño (de Dan Gordon. Dir.: Magüi Mira. Teatre Goya). Pegados (de Ferrán González i Alicia Serrat. Teatre Goya). Cartellera: Montcada i Reixac, Terrassa; Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films: Quisiera que alguien me esperara en algun lugar (Arnaud Viard). ¡Va por nosotras! (Mohamed Hamid). ¡Que suene la música! (Peter Cattaneo). En busca de Summerland (Jessica Swale).  Una pasteleria de Notting Hill (Eliza Schroeder). Pinocho (Matteo Garrone). Tommaso (Abel Ferrara). Papicha. Sueños de libertad (Mounia Meddour). Un diván en Tunez (Manele Labidi). Nunca, casi nunca, a veces, siempre (Eliza Hittman). Cartellera: Festival Oh, La La, festival de cinema francófon de Barcelona. Cine Club Xicsnefils.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari sobre la recent entrega dels Premis Emmy (series premiades: Schitt’s Creek; Watchmen i altres. I comentari del film Estoy pensando en dejarlo (Charlie Kaufman).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Las raíces del cielo (música de Malcom Arnold. Tema: Main Tittle) La fuerza del cariño (música de Michael Gore. Tema: Theme from Terms of Endearment).Boum sur Paris (cancó: Je hais les dimanches. Música de Florence Véran. Lletra de Charles Aznavour. Cantat per Juliette Gréco). Carros de fuego (Música de Vangelis. Tema: Titles). Milou en Mayo (música de Stephanme Grappelli. Tema: Milou). Goldfinger (cançó: Goldfinger. (música de John Barry. Lletres de Leslie Bricusse, Anthony Newley. Cantat per Shirley Bassey).  Dels musicals: Pegados (música i lletres de Ferran González i Alicia Serrat. Tema: Canción del principio. Original Barcelona cast, 2010). Oklahoma! (música de Richard Rodgers. Lletres d’Oscar Hammerstein II. Tema: Lonely Room. Cantat per Jesse Plemmons, inclós en el film Estoy pensando en dejarlo). Cançons: Les Enfants qui s’aiment (de Joseph Kosma i Jacques Prévert). Rue des Blancs Manteaux (de Jean Paul Sartre i Joseph Kosma) i Sous le ciel de Paris (de Giraud /Drejac), totes 3 cantades per Juliette Gréco.

BUSCAR PER DIA

setembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius