Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 21/09/2020

Fitxa: EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 650 data d’emissió: 21-Setembre-2020

  • RECORDS DE: Lennie Niehaus, Juan Marsé; Nick Cordero, Brent Carver, Terrence McNally; Gerardo Vera; Quim Lecina; Carme Contreras; Salvador Vives; Charlie Bravo; Manuel Monroy; Coral Pellicer; Mary Begoña; Iván Aledo; Julio Diamante; Antonio Lobato; Maria Araujo¸Pepe Martín; Enrique Irazoqui; Carmén de Mairena i Luis Eduardo Aute.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Jordi Allepuz i Xavier Caballé de la Companyia La Marfanta arran de la representació el proper dissabte de l’espectacle Desconfinadament al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Van Gogh (d’Ever Blanchet. Dir.: Ever Blanchet i Maria Clausó (Teatre Gaudí). Todas las flores (de/dir: Barbara Mestanza. Cia. The Mamzelles. Sala Beckett). Els Somnànbuls (de/dir.: Llàtzer Garcia, a partir de la obra Design for Living de Noël Coward. Escenari Joan Brossa).  Notícies: Premi Margarida Xirgu  Anna Sahun; augment del 70 del percentatge d’espectadors als teatres. Cartellera: Festa Catalunya aixeca el teló; Ripollet, Terrassa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films: Uno para todos (David Ilundain); Un mundo normal (Achero Mañas); El Practicante (Carles Torras); Hogar (David i Àlex Pastor) i Ofrenda a la tormenta (Fernando González Molina).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Sin Perdón (música de Lennie Niehaus, 4 temes). La muchacha de las bragas de oro (Música de Manel Camp, 1 tema); L’última frontera (música de Manel Camp, 1 tema).  Dels musicals següents: Noël Coward At Las Vegas (temes: A Room With A View i The Party’s Over Now, música i lletres de Noël Coward, cantats per ell mateix, original Las Vegas cast, 1955). Bullets Over Broadway (tema: Iain’t Nobody’s Biz-ness if Do.. (música de Porter Grainger i Everett Robbins. Lletra de Porter Grainger, Everett Robbins i Glen Kelly, cantat per Nick Cordero, original Broadway cast, 2014). Kiss of Spider Woman (música de John Kander, lletra de Fred Ebb. Temes: Dressing Them Up i She’s A Woman, cantats per Brent Carver, original London cast, 1992). Tema: 7 Pezzi per Bambini: Nº 4, Le Scalette (música de Nino Rota). Cancó: Cine, cine (composta i cantada per Luis Eduardo Aute).

BUSCAR PER DIA

setembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius