Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/09/2020

Fitxa: EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 649 – data d’emissió: 14-Setembre-2020

(6 mesos després del tancament per la pandemia)

  • COMENTARI INTRODUCTORI.
  • RECORDS DE: Wenceslau Soler;  Olivia De Havilland; Ennio Morricone; Diana Rigg; Josep Maria Benet i Jornet; Rosa Maria Sardà. 90 aniversari de Stephen Sondheim; Clint Eastwood i Sean Connery.
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari a la situació dels teatres i apunts dels que han estrenat. Crítiques de les obres: Preses (de/dir: Laura Giberga. Teatre Tantarantana). Gustafsson R60 (de/dir: Rosa Molina. Sala Versus Glòries). Here Comes Your Man (de/dir: Jordi Cardellans. Teatre Gaudí). Breu comentari de: Assedegats (de Wadji Mouawad. Dir.: Oriol Broggi. Estrenada a la Biblioteca de Catalunya i ja no en cartell). Cartellera de Ripollet.
  • ESTRENES DE CINEMA: Comentari sobre la situació dels cinemes. Crítiques del films: Tenet (Christopher Nolan); Salir del ropero (Ángeles Reiné); Las Niñas (Pilar Palomero); La boda de Rosa (Icíar Bollaín); Antebellum (Gerard Bush i Christopher Renz); La caza (Craig Zobel); Color Out of Space (Richard Stanley); Little Monsters (Abe Forsythe); Zombi Child (Bertrand Bonello) i Under the Skin (Jonathan Glazer).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Lo que el viento se llevó (música de Max Steiner); La Misión (música d’Ennio Morricone (temes: Gabriel’s Oboe i On Earth As It Is Heaven); El bueno, el feo y el malo (música d’Ennio Morricone. Tema: Main Theme). Cinema Paraiso (música d’Ennio Morricone. Tema: Nuovo Cinema Paradiso); La muerte tenía un precio (música d’Ennio Morricone. Tema: Main Title). 1900 (Música d’Ennio Morricone. Tema: Love Theme). Amic/Amat (música de Carles Cases. Tema: Fanny). Anita no pierde el tren (Música de Carles Cases. Tema: Anita no perd el tren (Moderato). Carícies (Música de Carles Cases. 1 tema). Tenet (Música de Ludwig Göransson. Tema: Rainy Night in Tallin. Dels musicals següents: Company (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Being Alive (cantat per Rosalie Craig. Original London cast, 2018). Follies (música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: Could I Leave You? (*), You’re Gonna Love Tomorrow / Ah, But Underneath (*). (*) cantats per Diana Rigg. (Original London cast, 1987).

BUSCAR PER DIA

setembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius