Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 09/03/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 648 – data d’emissió: 9-3-2020

  • HOMENATGE MUSICAL A MAX VON SYDOW.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Sacarina (de Davide Carnevali. Dir.: Sergi Torrecilla. El Maldà). Instruccions per enterrar un pare (De/dirs.: Yago Alonso i Carmen Marfà. Sala Flyhard). “La Morta” de Pompeu Crehuet (de/dir.: Marc Crehuet. Sala Beckett. Sala de Baix). Per un si o per un no (de Nathalie Sarraute. Dir.: Elena Fortuny. Teatre Akadèmia). Solitud (de Víctor Català (Caterina Albert), dir.: Alicia Gorina. TNC – Sala Petita). El quadern daurat (de Doris Lessing. Dir.: Carlota Subirós. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Terrassa; Gira catalana de “Els dies mentits”; Quinzena Dansa Metropolitana; National Theater Live; Barcelona. Notícies: Convocatòria premis En Dansa d’El Maldà. Nominacions del Premis de la Crítica de Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Max Von Sydow (actor); James Lipton (periodista) i Mart Crowley (guionista, comentat per Ramon Oiver).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: La famosa invasión de los osos en Sicilia (Lorenzo Mattotti); Salvar o morir (Frédéric Tellier); The Gentlemen: los señores de la màfia (Guy Ritchie); Especiales (Éric Toledano i Olivier Nakaché); El ritmo de la venganza (Reed Morano); Skin (Guy Nattiv) i Manhattan sin salida (Brian Kirk). Films estrenats i no vistos: Baaghi 3; La camarista, Onward, Bloodshot; Invisibles; La candidata perfecta; Lo mejor està por llegar i La ola verde (que sea ley). També estrenat Harriet: en busca de la libertad (comentat per Ramon Oliver en les setmanes prèvies al Oscar). Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Verdi; Boliche, Phenomena; Icària i Filmoteca
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film Diamantes en bruto (Benny i Josh Safdie, estrenat a Netflix) i de la sèrie de TV: Succession de Jesse Amstrong.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Homenatge a Max Von Sydow,1 tema de cada: Pelle el conquistador (música de Stefan Nilsson); Fresas salvajes (música d’Erik Nordgren); La historia mas grande jamás contada (música d’Alfred Newman). El exorcista (música de Mike Oldfield), El rostro (Música d’Erik Nordgren) i Los tres dias del cóndor (música de David Grusin). Altres bandes sonores: La famosa invasión de los osos en Sicilia (música René Aubry). Salvar o morir (música de Frédéric Tellier i Christophe Lapinta); Diamantes en bruto (música de Daniel Lopatin). Dels musicals: La cage aux folles (música i lletres de Jerry Herman. Temes: I Am What I Am i Look Over There (Original Broadway cast, 1983). A Chorus Line (música de Marvin Hamlisch; lletra d’Edward Kleban. Tema: Ball Cassie (versió espanyola. Original Málaga cast, 2019).

 

BUSCAR PER DIA

març 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius