Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 02/03/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 647 – data d’emissió: 2- 3-2020

  • ANIVERSARIS: Centenaris del naixement del director Michael Anderson i de la estrena del film EL GABINETE DEL DR. CALIGARI. 80 aniversari del primer Oscar a una figura afroamericana (Hattie McDaniel, per Lo que el viento se llevó).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb  Xavi Caballé, director de la obra Mercè dels uns, Mercè dels altres, que es representarà a Ripollet el proper cap de setmana (Grup Amics del Teatre)
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Rafael Romero Marchent; Paula Kelly; Robert Conrad i Katherine Johnson.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Solo nos queda bailar (Levan Akin); El hombre invisible (Leigh Whannell) i Queen & Slim (Melina Matsoukas). Films estrenats i no vistos: Cuerdas; Doble mas quince; Especiales; Reina de corazones; La famosa invasión de los osos en Sicilia; Cuestión de justícia i The Gentlemen (Los Señores de la màfia). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sabadell; Phenomena, Verdi, Filmoteca, Festival Americana. Projecció especial d’El Gabinete del Caligari. Cinema Aribau) Notícies: Harvey Weinstein declarat culpable en el seu judici per abusos sexuals. Plácido Domingo es disculpa per seu comportament assetjador amb les dones. Entrega Premis César  francesos amb polèmica i protestes per les nominacions i premis a Roman Polanski. Final Berlinale. Premis VOC. Enderrocament del cinema IMAX del Port Vell.
  • ESTRENES DE TEATRE: CrÍtiques de les obres següents: A Chorus Line (musical concebut per Michael Bennett. Música de Marvin Hamlisch; lletres d’Edward Kleban. Revisió direcció actual: Baayork Lee. Co-director: Antonio Banderas. Teatre Tivoli). Demà (d’Helena Tornero. Dir.: Aleix Fauró. Sala Beckett). Obres vistes i no comentades: Per un si o per un no i Instruccions per enterrar a un Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: La vuelta al mundo en 80 dias (música de Victor Young. Tema: End Credits). La fuga de Logan (música de Jerry Goldsmith. Tema: Love Theme). Noches en la ciudad (música de Cy Coleman, Lletres de Dorothy Filds. Tema: There’s Gotta Be Something Better Than This. Cantat per Shirley McLaine, Chita Rivera i Paula Kelly). El hombre invisible (Música de Benjamin Wallfisch. Tema: Escape). Queen & Slim (cançó: Collide (de Tiana Major 9 i Earthgang). El Gabinete del Dr. Caligari (música de Toundra. 1 tema). Lo que el viento se llevó (música de Max Steiner. Tema:Tara’s Theme). De la sèrie de TV: The Wild Wild West (Jim West) (música d’Elmer Bernstein. Tema principal). Cançó: Caminito (cantada per Carlos Gardel). Del musical: A Chorus LIne (música de Marvin Hamlisch, lletres de: Edward Kleban. Temes: One i Nada (original Màlaga cast, 2019).

 

BUSCAR PER DIA

març 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius