Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 24/02/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 646 – data d’emissió: 24-Febrer-2020

  • HOMENATGES MUSICALS a JERRY HERMAN i KIRK DOUGLAS.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Las golondrinas de Kabul (Zabou Breitman i Eléa Gobbé-Mévellec); Monos (Alejandro Landes); Hasta que la boda nos separe (Dani de la Orden) i Domino (Brian De Palma). Films estrenats i no  vistos: Manhattan sin salida; Corazón ardiente; La llamada de la selva; Nuestras madres;  ≤3 (Pico 3); Queen & Slim i El plan. Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Verdi, Boliche, Phenomena; Filmoteca, Festival Zinemaldia als Girona, Texas i Festival Animac de Lleida. Notícies: Propers tancaments Llibreria Cinemascope i cinemes Palau Balañá, tots a Barcelona. Premis YoGa (al pitjor cinema); propera entrega dels Premis César francesos (polèmica amb les nominacions de Roman Polanski i dimissió de tota la junta directiva dels premis). Exposicions sobre Juego de Tronos i El mite dels vampirs a Madrid.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents:  There Was a Fiesta (Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 28). Germanes (de Wajdi Mouawad. Dir.: Roberto Romei. Teatre Tantarantana). Amy (and the Orphans) de Lindsey Ferrentino. Dir.: Xavi Álvarez i Neus Suñé (Sala Versus Glories) i Només la fi del món (de Jean-Luc Lagarce. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Homenatge a Jerry Herman (del musical Mame (lletra i musica de Jerry Herman. Temes: Overture; It’s Today; We Need a Little Christmas; Mame; Bosom Buddies; That’s How Young I Feel; If He Walked Into my Life i Finale. Original Broadway cast,1966). Jerry’s Girls (temes: The Man in the Moon (de Mame), So Long Dearie (de Hello Dolly) i Jerry’s Turn (amb veu principal del propi Jerry Herman. Original Palm Beach cast, 1984). Homenatge a Kirk Douglas (3r i últim): De les bandes sonores dels films següents (1 tema de cada): La fúria (Música de John Williams); Camino de Oregón (tema: The Way West (música de Bronislau Kaper. Lletra de Mack David. Cantat per: The Serendipity Singers). La pradera sin ley (cançó: Man Without Star (música d’Arnold Hugues. Lletra de Frederick Herbert. Cantat per Frankie Laine). Primera victoria (música de Jerry Goldsmiht. Tema: Love Theme); Dos semanas en otra ciudad (música de David Raksin) i Carta a tres esposas (música d’Alfred Newman). També 1 tema de les bandes sonores dels films: Las golondrinas de Kabul (tema: Les hirondelles de Kaboul, música d’Alexis Rault); Monos (música de Mica Levi, tema: Guerreros) i Domino (música de Pino Donaggio. Tema: The Domino Effect).

BUSCAR PER DIA

febrer 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

BUSCAR PER MES

Arxius