Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/02/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 645 – data d’emissió: 17-Febrer-2020

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de l’actriu Lana Turner.
  • SEGON HOMENATGE MUSICAL A KIRK DOUGLAS: Audició de diverses bandes sonores de films de l’actor.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Kinky Boots (musical de Cyndi Lauper i Harvey Fienstein. Projecció del muntatge anglès en diversos cinemes de Barcelona dia 20/2). Justícia (de Guillem Clua. Dir.: Josep M. Mestres. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Gran). Gazoline (de Jordi Casanovas. Dir.: José Luis Arellano García. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Tallers). La espuma de los días (basat en la novel·la de Boris Vian. Adaptació i dir.: Maria Velasco. Espai Lliure). Cobertura (de Bruno Oro i Alejo Levis. Dir.: Clara Segura. Teatre Romea). Repàs cartellera: Ripollet (Especial Carnaval); Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Terrassa; Sabadell i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: Sinónimos (Nadav Lapid); El huevo del dinosaurio (Wang Quan’An); Vida oculta (Terrence Malick); El escándalo (Jay Roach); Fantasy Island (Jeff Wadlow) i Aves de presa (Cathy Yan). Films estrenats i no vistos: Hasta que la boda nos separe; Sonic – la película; You Go To My Head; El amor està en el agua; Crímen a contrarreloj i Casanova, su último amor. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Phenomena, Verdi i Filmoteca.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Bloc Lana Turner (1 tema de cada): El hijo pródigo (música de Bronislau Kaper); Madame X (música de Frank Skinner); Vidas borrascosas (Peyton Place) (música de Franz Waxman) i Imitación a la vida (cançó:  Imitation of Life (de Sammy Fain i Francis Webster. Cantat per Earl Grant). Bloc Kirk Douglas (1 tema de cada): Senderos de gloria (Música de Gerald Fried); La sombra de un gigante (música d’Elmer Bernstein); Ulysses (música d’Alessandro Cicognini); Los vikingos (música de Mario Nascimbene) i Los valientes andan solos (música de Jerry Goldsmith). I del musical: Kinky Boots (música i lletres de Cyndi Lauper. Temes: Price and Son Theme /The Most Beautiful Thing in the World;  Sex in the Heel (cantat per Bily Porter); Not My Father’s Son i Raise You Up / Just Be (original Broadway cast, 2015).

BUSCAR PER DIA

febrer 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

BUSCAR PER MES

Arxius