Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 10/02/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 644 – data d’emissió: 10-2-2020

  • HOMENATGE MUSICAL A KIRK DOUGLAS: emissió de temes de les bandes sonores del films següents: Espartaco; Duelo de titanes; El loco del pelo rojo, 20.000 leguas de viaje submarino y Cautivos del mal.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Les coses excepcionals (de Duncan MacMillan. Dir: Sixto Paz Produccions. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 14/2). En  lo alto para siempre (de David Foster Wallace. Dir.: Juan Navarro. Teatre Lliure de Gràcia). Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers (De i dir.: Àlex Rigola. Sala Beckett. Sala de Baix). Repàs de cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès; Barcelona. Projecció: Todos eran mis hijos (Icària i Comedia).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del director i guonista José Luis Cuerda i de l’actor i productor Kirk Douglas.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica del film següent: Un momento en el tiempo – Waves (Trey Edward Shults). Films vistos i no comentats: Aves de presa i El escándalo. Films estrenats i no vistos: Arima; Lur y Amets; Una misión de locos; Vida  oculta; Zibila y el poder de las rayas i Solo nos queda bailar.
  • TERTULIA AMB RAMON OLIVER: Sobre la entrega dels premis Oscar 2019 (film mes premiat: Parásitos).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Espartaco (música d’Alex North. Tema: Love Theme). Duelo de titanes (cançó: Gunfight at the O.K. Corral. Música de Dimitri Tiomkin. Lletra de Ned Washignton. Cantada per Frankie Laine). El loco del pelo rojo (música de Miklos Rozsa. 1 tema). 20.000 leguas de viaje submarino (cançó: A Whale on a Tale. Música de Al Hoffman. Lletra de Norman Gimbel. Cantada per Kirk Douglas). Cautivos del mal (música de David Raksin. 1 tema). Amanece que no es poco (música de José Nieto. 1 tema). Parásitos (Música de Jaeil Jung. 1 tema). Judy (cançó: The Trolley Song (de Ralph Blane i Hugh Martin. Cantada per Renée Zellweger). Rocket Man (cançó: (I’m Gonna) Love Me Again (Música d’Elton John. Lletra de Bernie Taupin. Cantada per Elton John. Cançó guanyadora del Oscar). Del musical: West Side Story (música de Leonard Bernstein. Lletra de Stephen Sondheim. Versió espanyola. Tema: Tonight Quinteto. Original Madrid cast, 2019).

BUSCAR PER DIA

febrer 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

BUSCAR PER MES

Arxius