Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 03/02/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm.643 – data d’emissió: 3-2-2020

  • HOMENATGE MUSICAL A JERRY HERMAN: Audició àmplia del musical Hello Dolly.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Opera Aida (música de Giuseppe Verdi. Llibret d’Antonio Ghislanzoni. Dir. escena: Thomas Guthrie. Gran Teatre del Liceu). Decadència (De Steven Berkoff. Dir.: Glòria Balañà. Escenari Joan Brossa). La casa de les aranyes (de Paco Zarzoso. Dir.: Lurdes Barba i Paco Zarzoso. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Barcelona (Festival Oui i altres). Noticia: Premis Ciutat de Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort d’Elizabeth Sellars; Buck Henry, David Foster i Ivan Passer.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Judy (Rupert Goold); Ema (Pablo Larraín); Adú (Salvador Calvo); Underwater (William Eubank) i La guerra de las corrientes (Alfonso Gómez-Rejón).  Films estrenats i no vistos: Para toda la muerte; Planeta 5000; Insumisas; Waves-Un momento en el tiempo; Eter; Quackers; Volando juntos; Mi gran pequeña granja i Diamantes en bruto. Repàs cartellera: Verdi, Phenomena, Cerdanyola del Vallès, Sabadell.  Notícia: Entrega Premis Bafta. Repàs nominacions Oscars (entrega dia 10).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Hello Dolly (música i lletres Jerry Herman. Temes: Prologue; I Put My Hand In; It Takes a Woman; Put on Your Sunday Clothes; Dancing; Before the Parade Passes By; Elegance i Hello Dolly – Original Broadway cast, 1964). West Side Story (Música de Leonard Bernstein. Lletres de Stephen Sondheim. Temes: Maria i Tonight duo (versió espanyola. Original Madrid cast, 2019). De les bandes sonores dels films següents: Judy (Temes: By Myself (de Howard Dietz i Arthur Sschwartz); Come Rain or Come Shine (de Harold Arlen i Johnny Mercer); Over the Rainbow (de Harold Arlen i E. Harburg). Tots cantats per Renée Zellweger). Joker (Música de Hildur Guonadottir, banda sonora nominada al Oscar. 1 tema). Haunted Summer (música de Christopher Young. 1 tema).

 

BUSCAR PER DIA

febrer 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

BUSCAR PER MES

Arxius