Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/01/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 642 – data d’emissió. 27-01-2020

  • Aniversaris: Avui fa 75 anys de l’alliberament del camp de concentració d’Auschwitz-Bikernau.
  • ESTRENES DE TEATRECrítica de les obres de teatre següents: Raphäelle (de La Conquesta del Pol Sud. Dir.: Carles Fernández Guia. TNC). Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (Cia. La Calórica. Dramatúrgia: Joan Yago. Dir.: Israel Solà. Teatre Llliure – Gràcia). Herència abandonada (de/dir.: Lara Díaz Quintanilla. Sala Beckett). West Side Story (musical amb música de Leonard Bernstein i lletres de Stephen Sondheim. Dir.: Federico Barrios. Teatre Tívoli). Lo nuestro (d’Eu Manzanares. Dir.: Mercè Vila Godoy. Sala Flyhard). Aquella nit – Una obra de teatre amb cançons (de David Greig. Dir.: David Selvas. La Villarroel). Pensem. (Pausa). A la merda! (de/dir.: Manuel Dueso. Off La Villarroel). Maestro Fellini (de Ludovica Damiani i Guido Torlonia. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akadèmia). Repàs cartellera: A Ripollet: The Postman (amb el Mag Txema, dia 31). Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del Mestre Joan Pineda. I de Derek Fowlds, Félix Casas, Kobe Bryant i Terry Jones.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: Malasaña 32 (Albert Pintó). Sobre lo infinito (Roy Andersson). El ganso del lago salvaje (Diao Yinan) i Aguas oscuras (Todd Haynes). Films estrenats i no vistosTe quiero, imbecil; Cerca del horizonte; Ema; Los niños del mar; Street Dancer; Las aventuras del Dr. Dolittle i Dios es una mujer y se llama Petrunya. Notícia: Repàs palmares Premis Goya.
  • L’OPINIO DE RAMON OLIVER: Comentaris: de la sèrie de TV, Fleabag i del monòleg teatral Fleabag (tot de Phoebe Waller Brigde). Comentari del film Harriett (de Kasi Lemmons), encara no estrenat i nominat al Oscar.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: La lista de Schindler (música de John Williams. 1 Tema). Los Clowns (música de Nino Rota. 1 tema). El gabinete del Dr. Caligari (film alemany del 1920, amb un fragment musical compost per Joan Pineda). Gent i paisatge de Catalunya (film català del 1926, amb un fragment musical compost per Joan Pineda). La vida de Brian (cançó: Bright Side of Life (composta per Eric Idle). Harriett (cançó: Stand Up, música i lletra de Joshua Brian Campbell. Cantat per Cynthia Erivo. Cançó nominada al Oscar). De la sèrie de Tv , Fleabag (música d’Isobel Waller Bridge. Tema principal). Del musical :West Side Story (música de Leonard Bernstein. Lletres de Stephen Sondheim. Tema: America (Versió espanyola. Original Madrid cast, 2019).

BUSCAR PER DIA

gener 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius