Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 20/01/2020

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 641 – data d’emissió: 20-1-2020

  • ANIVERSARIS: Avui fa 100 anys del naixement deL director Federico Fellini. Breu comentari i informació sobre cicle a la Filmoteca. Homenatge musical amb 6 temes.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Jordi Allepuz i Xavi Caballé, de la companyia de teatre La Marfanta, arran de la representació de l ‘obra Pedro y el Capitán, que tindrà lloc al Teatre Auditori el dia 25 de gener.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Richard Jewell (Clint Eastwood); El oficial y el espia (Roman Polanski); Jojo Rabbit (Taika Waititi); Mujercitas (Greta Gerwig); Star Wars: el ascenso de Skywalker (J. J. Abrams); Los consejos de Alice (Nicolas Pariser) i Pavarotti (Ron Howard). Breu repàs a films estrenats i no comentats encara: Bad Boys For Life; Espias con disfraz; La maldición(The Grudge); Jugando con fuego; Malasaña 32Moira; La guerra de las corrientes; La inocencia; Dios mío, ¿pero qué the hemos hecho..?; Jacob, Mimi y los perros del barrio; El misterio del dragón; La gallina Turuleca; Jumanji: siguiente nivel; El entusiasmo; Solan & Eri:Misión a la luna i Tanhaji: The Unsung WarriorNoticia: Entrega dels 12 premis Gaudí.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Romancero Gitano (de Federico Garcia Lorca. Dir.: Lluís Pasqual. Teatre Romea). Celebraré mi muerte (de Marcos Hourmann; Alberto San Juan i Victor Morillo. Dir.: Alberto San Juan i Víctor Morillo. Sala Beckett). I Don’t Worry Me (D’Atresbandes, Bertrand Lesca i Nasi Voutsas. Espai Lliure). Repàs obres vistes i no comentades. Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola. Fleabag als Icaria i Comedia.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores següents: Bloc homenatge a Fellini: compositor de tots els temes: Nino Rota: I vitelloni; La Strada; Las noches de Cabiria; La Dolce Vita, Otto e mezzo i Amarcord (1 tema de cada). Mujercitas (música d’Alexandre Desplat. Banda sonora nominada al Oscar. 1 Tema). Star Wars: el ascenso de Skywalker (música de John Williams. Banda sonora nominada al Oscar. 1 tema). De les obres de teatre següents: Pedro y el Capitán (música de Rodrigo Leao. 2 temes). Milk and Honey (música de Jerry Hermann. Tema: Overture. Original Broadway cast, 1961).

BUSCAR PER DIA

gener 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius