Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 25/01/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 664 -data d’emissió: 25-Gener-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: El Jardí (de Lluïsa Cunillé. Dir.:Albert Arribas. Sala Beckett. Sala de Dalt). Els subornats (de Lluïsa Cunillé. Dir.: Lurdes Barba. Sala Beckett. Sala de Baix). Encara hi ha algú al bosc (d’Anna Maria Ricart Codina. Dir.: Joan Arqué Solà. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita). Els Contes de Hoffmann (òpera de Jacques Offenbach. Llibret de Jules Barbier. Dir. Escena: Laurent Pelly. Gran Teatre del Liceu).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de Tom Roca (dibuixant i productor); Mira Furlan (actriu); Gerardo Malla (actor i director teatral); Josep Maria Mestres Quadreny, Jordi Fàbregas (músics), i Jean-Pierre Bacri (actor i guionista).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films: Hope (Maria Sodahl); El profesor de persa (Vadel Perelman); Soul (Pete Docter); 23 paseos (Paul Morrison); Perfumes (Grégory Magne) i Martin Eden (Pietro Marcello). Noticia: Finalitza la exposició El Mite dels vampirs al Caixaforum de Barcelona.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de 3 episodis de la serie Small Axe: El Mangrove; Red, White and Blue i Lovers Rock, tots tres dirigits per Steve McQueen.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: The Prom (El baile) (música i lletres Matthew Sklar i Chad Beguelin. Temes: The Lady’s Improving; Alyssa Greene i Love Thy Neighbor). Smoking / No Smoking (música de John Pattison. 1 tema): On Connaît la Chanson (música de Bruno Fontaine. Tema: Valse et marche médusées). Soul (cançó: Escucha la vida (de i cantada per Pablo López). Martin Eden (Música de Marco Messina i Sacha Ricci).  Sèrie: Los Bridgerton (música de Kris Bowers. 1 tema). De la òpera: Els contes de Hoffmann (música de Jacques Offenbach. 3 temes. Gravació 1970). Cançó: Au, Jovent (fragments (1872-75 – Poema popular del segle XIX, amb recerca iniciada per en Joaquin Marco. Música i cantada per Coses, inclosa en el LP: Via Fora!).

BUSCAR PER DIA

gener 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius