Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/03/2019

EL SETÈ ART DE TALIA –  núm. 616 – Data d’emissió. 25-3-2019

  • ANIVERSARIS: Centenari del musical She’s a Good Fellow (Jerome Kern).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb la companyia Minvats per la representació de la obra La Pols al Centre Parroquial  de Ripollet (dies 29 i 30 març). Intervenen: Anna Sans, Oriol Valls i Adriana Terraza (intèrprets) i Jordi Rodriguez (d’Amics del Teatre, director del muntatge).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Dolor y gloria (Pedro Almodóvar); Nosotros (Jordan Peele); Bel Canto. La última función (Paul Weitz); Funan (Denis Do); Maya (Mia Hansen-Love) i El Gordo y el Flaco (Stan & Ollie) (Jon S. Baird). Films estrenats i no vistos: Donde caen las sombras; Los subversivos; Peret, yo soy la rumba; Winter Flies; Degas: Pasión por la perfección; Onyx, los reyes del grial i Vosotros sois mi película. Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Phenonema; Filmoteca, Caixaforum; Final exposició Kubrick al CCCB.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Tercets – Dues peces breus de Joan Oliver (de Joan Oliver. Dir.: Artur Trias. Escenari Joan Brossa). Andrea Pixelada (de Cristina Clemente. Dir.: Marianella Morena. Sala Beckett). El futur (de/dir.: Helena Tornero. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Tallers). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Terrassa; Viladecans; El Prat de Llobregat i Barcelona. Dia 27 Març: Dia Mundial del Teatre.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Damn Yankees (cançó: Whatever Lola Wants. Música i lletre de Richard Adler i Jerry Ross. Cantat per Gwen Verdon). The Pajama Game (cançó: Steam Heat. Música i lletra de Richard Adler i Jerry Ross). Dolor y gloria (Música d’Alberto Iglesias. Temes: Salvador sumegido; Geografia y anatomia (veu: Antonio Banderas) i Geografia y anatomia (versió musical). Films d’El Gordo y el Flaco: Pescadores pescados i Locos en el aire (fragments musicals i parlats en anglès). El resplandor (música Wendy Carlos i Rachel Elkind. Tema principal).  De la obra de teatre La Pols: Temes: Jacob i El poni roig (de The New Raemon. Original Bcn Cast, 2014). Del musical: She’s a Good Fellow (música Jerome Kern. Lletra d’ Anne Caldwell. Tema: Bullfrog Patrol, interpretat per London Sinfonietta).

BUSCAR PER DIA

març 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius