Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/03/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 615 – data d’emissió: 18-3-2019

  • ANIVERSARIS: Centenari de Nat King Cole.
  • HOMENATGES MUSICALS: A André Previn i Stanley Donen.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors: Martí Galindo, Cristina Cervià i Luke Perry i del compositor André Previn.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: El preu (d’Arthur Miller. Dir.: Sílvia Munt. Teatre Auditori de Ripollet (dia 22). Mar de fons (Historia oculta del desembarcament) (Dir. Pere Fullana. Teatre Lliure de Gràcia). Lehman Trilogy (de Stephano Massini. Dir.: Sergio Peris-Mencheta. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Ànsia (Crave) (De Sarah Kane. Dir.: Loredana Volpe. Sala Atrium). Repàs de cartellera: Ripollet; Terrassa; Sant Cugat del Vallès; L’Hospitalet de Llobregat; Viladecans i Barcelona. Julius Caesar al Comedia i els Icària.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Las herederas (Marcelo Martinessi); Van Gogh a las puertas de la eternidad (Julian Schnabel); La noche devora el mundo (Dominique Rocher); Larga vida y prosperidad (Ben Lewin); Mula (Clint Eastwood) i Mirai, mi hermana pequeña (Mamoru Hosoda). Films estrenats i encara en cartellera i no vistos: Bienvenidos a Marwen; El Gordo y el Flaco (Stan & Ollie); El niño que pudo ser rey; Capitana Marvel; Escape Room; Háblame de ti; Les Unwanted de Europa; Maya; Taxi a Gibraltar; 70 Binladens, Feedback; Contemplación; Corgi, las mascotes de la reina i Yommedine (El dia del juicio final)Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Filmoteca; Setmana de cinema francès. Actes Kubrick a la Biblioteca Xavier Benguerel.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Critica del film: El libro de imágenes (Jean-Luc Godard) i la sèrie de TV, Pose (creada per Ryan Murphy).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Amb música composta per André Previn: Los 4 jinetes del Apocalipsis (3 temes); El fuego y la palabra (Tema: Main Title); Irma La Douce (Tema: Meet Irma); Cualquier dia en cualquier esquina (Two for the Seesaw) (Main Title). Homenatge musical a Stanley Donen: Bandes sonores de: Arabesco (música de Henry Mancini, tema: Main title); El pequeño principe (tema: Snake in the Grass; música de Frederick Loewe. Lletra: Alan Jay Lerner. Cantat per Bob Fosse). Donen-Previn: Siempre hace buen tiempo (tema: The Time for Parting. Música: André Previn. Lletra: Betty Comdem i Adolph Green. Cantat per Gene Kelly, Dan Dailey i Michael Kidd). De la sèrie de TV: Sensación de vivir (tema principal, compost per Martin Davich). Cançó: The Christmas Song (composta per Robert Wells i Mel Tormé. Cantada per Nat King Cole).

BUSCAR PER DIA

març 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius