Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 26/02/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 576 – data d’emissió: 26-2-2018

  • ESTRENES DE CINEMACrítiques de les pel·lícules següentsEn la sombra (Fatih Akin); Todo el dinero del mundo (Ridley Scott); Lady Bird (Greta Gerwig) i Yo, Tonya (Craig Gillespie). Films estrenats i no vistosA Silent VoiceElkarrekin (Together); La enfermedad del domingo; Una família feliz i documental sobre MatisseRepàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Sabadell, Verdi; Phenomena; Filmoteca (visita de Terry O’Neill), Goethe Institut. Projecció Singin in the Rain (Tívoli), Festival Oh, La la (Primer festival de cinema francòfon de Barcelona). Notícies: Premis Sant Jordi; Palmarés Berlinale; Breu repàs de nominacions: als Premis Razzie; als Spirit Indpendent Awards; als Premis César i  als Premis Oscar.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: A Ripollet: Barbes de Balena (dia 2 Març. Obra no vista). La partida (direcció i coreografia: Vero Cendoya. Mercat de les Flors); El temps que estiguem junts (dramatúrgia i direcció: Pablo Messiez. Espai Lliure). Sopa de pollastre amb ordi (d’Arnold Wesker. Dir.: Ferran Utzet. Biblioteca de Catalunya). Opera: Rómeo et Juliette (música de Charles Gounod. Llibret de Jules Barbier. Dir. Escènica.  Stephen Lawless. Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Viladecans; Terrassa i Barcelona. Revisió cartellera de Londres: Audició molt completa del musical Imagine This (Música de Shuki Levy. Lletres de David Goldsmith (Union Theatre).
  •  TEMES MUSICALS: Del musicalImagine This (Música de Shuki Levy. Lletres de David Goldsmith. Temes:  The Last Day of SummerImagine ThisNo More; Rebel’s Prayer – Masada; HailFar From Here, Far From NowTo Touch a CloudI SurrenderPassover Prayer / Masada / The Chase i Imagine This (Finale). Original London cast, 2008).  De l’obra Lovely Precious Dream (tema: I Wish Lovely Precious Dream. Tema de Nina Simone. Cantat per Esmeralda Colette, acompanyada al piano de  David Anguera. El Maldà original cast, Barcelona, 2018). De la operaRómeo et Juliette (música de Charles Gounod. Llibret de Jules Barbier. Tema: Ah! Je veux vivre (cantat per Maria Callas). De les bandes sonores originals dels films següentsTodo el dinero del mundo (música de Daniel Pemberton. 1 tema). Lady Bird (música de Jon Brion, 1 tema). Cantando bajo la lluvia (Tema: Singin’ in the Rain. Música de Nacio Herb Brown. Lletra d’Arthur Freed. Cantat per Gene Kelly).

BUSCAR PER DIA

febrer 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

BUSCAR PER MES

Arxius