Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/02/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 575 – data d’emissió: 19-2-2018

  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: 50 sombras liberadas (James Foley); Cuando dejes de quererme (Igor Lejarreta); The Party (Sally Potter) i La forma del agua(Guillermo del Toro). Films estrenats i no vistos: Black PantherBonnie Bears: El gran secretoDeber cumplidoEn tránsito i Celestial CamelRepàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès;Cinemes Texas, Verdi, Phenomena,Filmoteca. Pase especial de La Historia interminableNoticíes: Entrega dels premis Bafta (els Oscar britànics); Divorci de Jennifer Anniston; Exposició dedicada a Pere Portabella a Can Framis i Mort de Vic Damone.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres Si mireu el vent d’on vé (de Nelly Leyshon. Dir.: Fernando Bernués. Teatre Lliure (Sala Fabià Puigserver). Nerium Park(de/dir.: Josep Maria Miró. Sala Beckett. Sala de dalt). Els dies que vindran (Creació de La Sueca,a partir de textos de Txèkhov. Dir.: Cristina Cervià. Teatre Akadèmia).  Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Badalona (acte inici Any Fabra), Sabadell, Terrassa, Viladecans i Barcelona. Projecció Follies als Cinemes Comèdia i Icària. Repàs cartellera de Londres: Comentari i audició del musical Big Fish (Música i lletra d’Andrew Lippa. Teatre: The Other Palace).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Big Fish (música i lletra: Andrew Lippa. Temes: PrologueThe WitchStrangersOut There on the Road; Little Lamb From AlabamaTime StopsCloser to HerDaffodilsRed, White and True; What’s Next; How it Ends i The River Between Us. Original Broadway cast, 2013). Follies (Música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: I’m Still Here (cantat per Dolores Gray. Original London cast, 1987).  De les bandes sonores originals següentsLa forma del agua (Temes: Cançó:You’ll Never Know, música de Harry Warren. Lletra de Mack Gordon, la cançó pertany al film Hello, Frisco Hello, i va guanyar l’Oscar a la millor cançó l’any 1943. L’hem escoltada en la versió cantada al film de Del Toro, amb la veu la soprano Renée Fleming. I també els temes: The Creature i Elisa’s Theme, tots dos amb música composta per Alexandre Desplat. Banda sonora nominada a l’Oscar). La historia interminable (Cancó: The Neverending Story. Música de Giorgio Moroder. Lletra de Keith Folsey. Cantada per Limahl). Tu y yo (1958) (Cançó: An Affair To Remember (música de Harry Warrren. Lletra de Harold Adamson i Leo McCarey. Cantada per Vic Damone. Cançó nominada a l’Oscar).

BUSCAR PER DIA

febrer 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

BUSCAR PER MES

Arxius