Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/02/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 574 – data d’emissió: 12-2-2018

  •  ANIVERSARIS: Demà l’actriu Kim Novak compleix 85 anys. 100 anys de l’estrena a Broadway del musical Oh, Lady, Lady. 30 anys de l’estrena del film Las amistades peligrosas (Stephen Frears).
  •  L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Jordi Sans, Jordi Rodríguez i Núria Getán, membres d’Amics del Teatre de Ripollet, per parlar de la propera estrena teatral de l’entitat, El Llibertí, al Teatre Auditori de Ripollet (dies 17 i 18 de febrer).
  •  L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Reyes Abades; Peggy Cummins, Terence Marsh; John Gavin; Hugh Wilson; Gerald B. Greenberg, Dominic Frontiere i Johan Jóhannsson.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresIf (L’últim desig) (Cia. Vero Cendoya, a partir d’un text de Natza Farré. Dir.: Vero Cendoya.  Sala Atrium). La tristeza de los ogros (de/dir:  Fabrice Murgia. Adaptació Borja Ortiz de Gondria. Teatre Lliure de Gràcia). Llibres per cremar (d’Amélie Northomb. Dir.: Blanca Bardagil. El Maldà). Repàs de cartellera: Ripollet (Daniel Ligorio al Teatre Auditori a Ripollet) , Sant Cugat del Vallès; Viladecans, Terrassa, Sabadell i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents15:17 Tren a París (Clint Eastwood) i The Florida Project (Sean Baker). Films estrenats i no vistosCincuenta sombras liberadas; Oculto al solGanar al vientoGarabandal (Solo Dios lo sabe) i La abeja Maya: Los juegos de la mielRepàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès; Phenomena; Verdi i Filmoteca. Notícies: Comença la 68ª edició de la Berlinale.  Breu repàs a les nominacions dels premis Bafta.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Vértigo (música de Bernard Herrmann. Tema: Love Theme). Las amistades peligrosas (música de George Fenton. Tema: Madame de Tourvel); La teoria del todo (música de Johan Johánnsson. 1 tema). La llegada (musica de Johan Jóhannsson. 1 tema). Cometieron dos errores(Música de Dominic Frontiere. 1 tema). Fahrenheit 451 (música de Bernard Herrmann. Tema: The Book People). La forma del agua (Música d’Alexandre Desplat. 1 tema. Banda sonora nominada a l’Oscar). I dels musicals següentsOh, Lady, Lady (música de Jerome Kern, lletres de P.G. Wodehouse. Tema: Bill (tema tallat d’aquest musical i  incorporat al musical Show Boat també de Kern. Cantat per Kiri Te Kanawa). Girl Crazy (música de George Gershwin. Tema: I Got Rhythm, tocat al piano per Daniel Ligorio).

BUSCAR PER DIA

febrer 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

BUSCAR PER MES

Arxius