Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/02/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 573 – data d’emissió: 5-2-2018

  • ANIVERSARIS:  Centenaris de Leonard Bernstein i Ida Lupino. 80 anys de l’estrena a Broadway del musical The Boys From Syracuse. El director Michael Mann compleix avui 75 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El pasajero (Jaume Collet-Serra); Déjate llevar (Francesco Amato); El cuaderno de Sara (Norberto López Amado); Cavernícola (Nick Park) i El hilo invisible (Paul Thomas Anderson). Films estrenats i no vistosBuscando venganza ; Amityville: El despertar i el documental David Hockney a la Royal Academy of ArtsRepàs de cartellera: Cine Clubs Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès; Cine-Club Imperial (Sabadell); Sant Cugat del Vallès; Phenomena, Verdi, Boliche, Filmoteca. Notícies: Reobertura del cas de la mort de Natalie Wood. Steven Spielberg anuncia remake del film West Side Story. Repàs dels Premis Goya, Premis Yo-Ga, Grammy i Premis Ciutat de Barcelona.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Protagonist (Ballet Cullberg. Mercat de les Flors). Simone (De Daniela Feixas. Dir.: Ramon Simó. Sala Muntaner). Moby Dick(dramatúrgia de Juan Cavestany, a partir de la novel·la de Herman Melville. Dir.: Andrés Lima. Teatre Goya). La Comèdia dels Errors (Taller dels alumnes de l’Institut del Teatre, a partir del musical The Boys From Syracuse, música de Richard Rodgers; lletres de Lorenz Hart. Versió catalana de David Pintó. Teatre Ovidi Montllor). Repàs de cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Terrassa; El Prat de Llobregat; Granollers i Barcelona.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores dels films següentsWest Side Story (música de Leonard Bernstein; lletres de Stephen Sondheim. Temes:  Prologue; MariaAmerica i Quintet); El Hilo invisible (Música de Jonny Greenwood. 2 temes. Banda sonora nominada a l’Oscar). Handia (Música de Pascal Gaigne. 3 temes. Banda sonora guardonada amb el premi Goya). El último mohicano (música de Trevor Jones. 1 tema). El último refugio (Música d’Adolph Deutsch. 2 temes).  Del musicalThe Boys from Syracuse (música de Richard Rodgers, lletres de Lorenz Hart. Temes:  He Had TwinsFallilng in Love with LoveThe Shortest Day of the YearThis Can’t Be Love i Oh, Diogenes. Original Broadway cast, 1953).

BUSCAR PER DIA

febrer 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

BUSCAR PER MES

Arxius