Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 29/01/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 572 – data d’emissió:29-1-2018

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena a Broadway del musical The Happy Time.  20 any de l’estrena a Barcelona del film Titanic de James Cameron.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres: Paraules encadenades (de Jordi Galcerán. Dir.: Sergi Belbel. Al Teatre Auditori de Ripollet – divendres 2 febrer);Olvidémonos de ser turistas (de Josep Maria Miró. Dir.: Gabriela Izcovich. Sala Beckett). Begin the Beguine (A partir d’un guió de John Cassavetes. Dramatúrgia: Elke Janssens. Dir.: Jan Lauwers. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès; Viladecans, Terrassa i Barcelona. Cartellera de Londres: Comentari del musical: The Toxic Avenger (Música i Lletres de David Bryan. Llibret: Joe Di Pietro).
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsEl jovent Karl Marx (Raoul Peck; C’est la vie! (Olivier Nakache i Eric Toledano); Sin amor (Andrei Zvyangintsev) i Call Me By Your Name (Luca Guadagnino). Films estrenats i no vistosEl corredor del laberinto: La cura mortalEl pasajeroLa revolta dels contesPadmavatiPetzi i la mar salada i Trio: La búsqueda del santuario sagradoRepàs cartellera: Cine Club Xicsnèfils (Cerdanyola del Vallès); Cine Club Imperial (Sabadell), Cinemes Girona, Zumeig, Boliche, Texas, Verdi, Final Pantalla Barcelona, Saló del Cinema i les Sèries (La Farga, L’Hospitalet); Filmoteca, Phenomen i BCN negra. Notícies: Comentari de la Cerimònia dels Premis Gaudí (premiades: Estiu 1993 i Incerta Glòria). Premis Feroz; Premis Forqué. Breu repàs nominacions Premis Goya i Premis Oscar.
  • TEMES MUSICALSDels musicals següentsThe Toxic Avenger (música i lletres de David Bryan. Temes: Who Will Save New JerseyJersey Girl; Kick Your AssMy Big French BoyfriendChoose Me OphrahHot Toxic LoveEvil Is HotBitch / Slut/ Liar/ Whore  i A Brand New Day in New Jersey. Original Off-Broadway cast, 2009). The Happy Time(música de John Kander.Lletres de Fred Ebb. Temes: The Happy Time(Walking) Among My YesterdaysSeeing Things i A Certain Girl (original Broadway cast, 1968). Jubilee(música i lletres de Cole Porter. Tema: Begin the Beguine. Versió orquestral d’Artie Shaw). De les bandes sonores originals dels films següentsCall Me By Your Name (cançó:Mystery of Love (composta per Sufjan Stevens. Nominada a l’Oscar). Titanic (Música de James Horner. Tema: Never an Absolution). La libreria (música de Alfonso Vilallonga. Tema final. Premi Gaudí a la banda sonora).

BUSCAR PER DIA

gener 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius