Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 22/01/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 571 – data d’emissió: 22-1-2018

  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort d’Audrey Hepburn.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort  de Pere Balañá, Pedro Osinaga, Alain Jessua, Anthony Harvey, Martin Ransohoff i Dorothy Malone.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següentsLa visita de la vella dama (de Friedrich Dürrenmatt. Dir.: Jordi Palet Puig. Teatre Lliure de Gràcia); Sàpiens (de Roc Esquius. Dir.: Sergi Belbel. Sala Flyhard). Daral Shaga (òpera de Kris De Foort, llibret de Laurent Gaudé. Dir.: Fabrice de Murgia. Teatre Lliure- Sala Fabià Puigserver). Opera:L’elisir d’amore (música de Gaetano Donizetti. Llibret de Felice Romani. Dir.: Mario Gas. Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels filmsMuchos hijos, un mono y un castillo (Gustavo Salmerón); Zama (Lucrecia Martel); 120 pulsaciones por minuto (Robin Campillo); Demasiado cerca (Kantemir Balagov); Most Beautiful Island (Ana Asensio) i Los Archivos del Pentágono (Steven Spielberg). Films estrenats i no vistosSalvando al reino de OzMazinger Z: InfinityUniversal i FaraonaMe estás matando SusanaEl joven Karl MarxEl mar nos mira de lejosLos demás días i Las heridas del vientoNotícies:Demà surten les nominacions als Oscars. Breu repàs nominacions Premis Gaudí (entrega dia 28 gener).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentaris del film Columbus (Kogonada) i de les series de TV: La Peste (Alberto Rodriguez) i Babylon Berlin (Tom Tykwer i altres).
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores originals dels films següentsVacaciones en Roma (Música de Georges Auric. Tema: Main Title), Sabrina (fragment de la cançó La vie en rose, cantat per Audrey Hepburn i diàleg entre ella i Humphrey Bogart); Una cara con angel (tema: S’Wonderful, música de George Gershwin i lletra d’Ira Gerswhin, cantat per Fred Astaire i Audrey Hepburn); Desayuno con diamantes (tema: Moon River, música de Henry Mancini i lletra de Johnny Mercer, cantat per Audrey Hepburn).Gardens of the World (sèrie TV. Fragment d’El Diari d’Anna Frank, llegit per Audrey Hepburn); Robin y Marian (música de John Barry. Tema: Love Theme, cantat per Audrey Hepburn); El león en invierno (música de John Barry, tema: Main Tittle); Escrito sobre el viento (cançó: Written on the Wind, música de  Victor Young, lletra de Sammy Cahn. Cantat per The Four Aces); Los Archivos del Pentágono (música de John Williams. Tema: The Papers), La libreria (música d’Alfonso Vilallonga. Nominada als Premis Gaudí). Serie TV: Babylon Berlin (música de Tom Tykwer i Johnny Klinek). De l’opera L’elisir d’amore (Música de Gaetano Donizetti. Tema: Una furtiva lacrima, cantat per Luciano Pavarotti).

BUSCAR PER DIA

gener 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius