Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 15/01/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 570 – data d’emissió: 15—1-2018

  • ANIVERSARIS: 200 anys de la publicació de la novel·la Frankenstein de Mary Shelley. 75 anys de l’estrena a Broadway del musical Something for the Boys. 90 anys de l’estrena a Broadway del musical Rosalie. 55 anys de l’estrena a Broadway del musical Oliver!.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: Cyrano (d’Edmond Ronstand. Dramatúrgia i direcció: Pau Miró. Teatre Borràs). Adossats (de Ramon Madaula. Dir.: Jordi Casanovas. Teatre Romea). Blasted (de Sarah Kane. Dir.: Alicia Gorina. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). A RipolletEls Països Catalans (Gala Lírica – divendres 19). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès; Terrassa, Viladecans i Barcelona. Notícies: Roger Guasch deixa la direcció del Liceu. Premis Zirkolica. Exposició sobre espectacle Totem al Museu del Disseny de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels filmsEl instante más oscuro (Joe Wright); Loving Vincent (Dorota Kobiela i H.Welchman), Tres anuncios en las afueras (Martin McDonagh) i Jumanji: Bienvenidos a la jungla (Jake Kasdan). Films estrenats i no vistosEl extranjeroMost Beautinful IslandThe Jungle Bunch: la panda de la selva i Thi Mai: Rumbo al Vietnam. Cartellera: Festival Reetena; Mira Docs; Filmoteca, Texas i Verdi.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals dels films següentsLa novia de Frankenstein (Música de Franz Waxman. Tema: Danse macabre). Son of Frankenstein(Música de Frank Skinner. Tema: Main  Tittle). El cerebro de Frankenstein (música de James Bernard. Tema: Finale & End Credits). Kenneth Branagh Frankenstein (Música de Patrick Doyle. Tema: The Creation). Frankenweenie (Música de Danny Elfman. Tema: Main Tittles). The Rocky Horror Picture Show (música i lletres de Richard O’Brien. Tema: I Can Make You a Man (canta Tim Curry). El instante más oscuro (música de Dario Marianelli. 1 tema). Loving Vincent (música de Clint Mansell. 1 tema). Tres anuncios en las afueras (música de Carter Burwell. 1 tema). La La Land (Música de Justin Hurvitz. Tema: Epilogue). Dels musicals següentsRosalie (Música de George Gershwin. Lletres d’Ira Gershwin. Tema: How Long Has This Been Goin On, cantat per June Christy). Something for the Boys (música de Cole Porter. Tema: Overture). Oliver! (música i lletres de Lionel Bart. Temes: Overture Food,Glorious Food; OliverConsider Yourself i You’ve Got To Pick a Pocket or Two (original Broadway cast 1968).

BUSCAR PER DIA

gener 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius