Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 08/01/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 569 – data d’emissió: 8-1-2018

  • ANIVERSARIS: Centenari de Leonard Bernstein.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:  Amb Oriol Olivé, per presentar la programació del segon trimestre de la 24ª temporada de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques del films següentsMolly’s Game (Aaron Sorkin); Wonderstruck: El museo de las maravillas (Todd Haynes); El gran showman (Michael Gracey); Ferdinand (Carlos Saldanha); Una bolsa de canicas (Christian Duguay) i Final Portrait. El arte de la amistad (Stanley Tucci). Films estrenats durant les vacances de Nadal, no vistos i encara a la cartelleraColumbusDando la nota 3Demasiado cercaEntre ellasGremlins (Reposició, film de 1984); Insidious: la ultima llaveJumanji: Bienvenidos a la junglaLa cenaOlvídate de NickQue baje Dios y lo veaQue fue de BradRecuerdos desde Fukushima i Sola en casaRepàs cartellera: Verdi, Filmoteca i projecció de West Side Story a l’Auditori. Notícies: Repàs dels Globus d’Or entregats la matinada del dia 8. Ictus d’Yvonne Blake.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següents: (Fora ja de cartellera): Caro maestro! Recordant Strehler (de Ludovica Damiani i Guido Torlonia. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akadèmia). Alpenstock (de Rémi de Vos. Dir.: Ricard Soler i Mallol. Teatre Tantarantana). Obres en cartelleraMafia (de The Mamzelles Teatre. Dir.:Bárbara Mestanza i Paula Ribó. Sala Atrium) i Rouge Fantastic Love (d’Octavi Egea i Ricard Reguant. Dir.: Ricard Reguant. Teatre Apolo). Obres vistes i pendents de comentari: Adossats i Cyrano. Repàs de cartellera: Sant Cugal del Vallès, Terrassa i Barcelona.
  • TEMES MUSICALSDels musicalsCandide (música de Leonard Bernstein. Tema : Overture).  Rouge Fantàstic Love (tema: Diamonds (música de Jule Styne. Adaptació castellana. Cantada per Gisela. Original Bcn cast). De les bandes sonores dels films següentsEl gran showman (música i lletres de Benj Pasek i Justin Paul. Temes: The Greatest Show i This Is Mine (aquest últim Globus d’Or a la millor cançó). Ferdinand (Cancó: Home (música i lletra de Nick Jonas, Justin Tranter i Nick Monson. Cantat per Nick Jonas). The Disaster Artist (Fragments de veu del film). La forma del agua (Música d’Alexandre Desplat. Globlus d’Or a la millor Banda sonora. 1 tema). West Side Story(música de Leonard Bernstein. Lletra de Stephen Sodheim. Tema: Maria).  Cançons: L’emigrant (Música d’Amadeu Vives. Lletra Mossèn Cinto Verdaguer.Cantada per Dyango).Love Is in the Air (de i cantada per John Paul Young).

BUSCAR PER DIA

gener 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius