Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/03/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 577 – data d’emissió: 5-3-2018

  • HOMENATGE MUSICAL AL COMPOSITOR JOHN MORRIS per la seva recent mort.
  • ANIVERSARIS: 65 anys de l’estrena del musical Hazel Flagg. 90 anys de l’estrena del film El circo de Charles Chaplin.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següents:  El mar no cap dins d’una capsa de sabates (Dramatúrgia i direcció: Laia Alsina Ferrer. Teatre Tantarantana).Frankenstein (adaptació de Guillem Morales, a partir de la novel·la de Mary Shelley. Dir.: Carme Portaceli. Teatre Nacional de Catalunya- Sala Gran). El fantasma de Canterville(Adaptació de Joan Yago a partir del conte d’Oscar Wilde. Dir.: Josep Maria Mestres. Teatre Condal). Fuga de conills (de/dir.: Martina Cabanas Colell. Sala Atrium).  Repàs de la cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Terrassa; Viladecans i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels films següentsLa enfermedad del domingo (Ramón Salazar); La vida lliure (Marc Recha); Sin rodeos (Santiago Segura) i La última bandera (Richard Linklater). Films estrenats i no vistos:  El hijo de BigfootGorrión rojoEl caso de CristoErrementari (El Herrero y el diablo); Héroes en el infiernoSiete HermanasFoxtrot i Pero que todos sepan que no he muerto.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia sobre la 90 entrega dels premis Oscar (celebrada la nit anterior). Films premiats o no premiats. Cerimònia. Catifa vermella.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals del films següentsYoung Frankenstein (Música de John Morris, 1 tema); The Elephant Man (música de John Morris, 1 tema). La forma del agua (música d’Alexander Desplat. Film i música, guanyadors del Oscar); Coco (cançó: Remember Me (música i lletra de Kristen Anderson-López i Robert López, cançó guanyadora de l’Oscar); El circo (música de Charles Chaplin, 1 tema). Cançó: Dramas y comedias (de Fangoria, cantada per Fangoria, inclosa al film Sin rodeos, però en una versió diferent). De la comedia musicalHazel Flagg (música de Jule Styne. Lletra de Bob Hilliard. Temes: The World Is Beautiful Today i You’re Gonna Dance With Me, Willie, original Broadway cast, 1953). Cançó: Space Oddity (composta i cantada per David Bowie, inclosa en la obra Fuga de conills).

BUSCAR PER DIA

març 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius