Skip to content
Menu
Info Setmanal 12/05/2017

Avui hem començat l’Info parlant dels esplais d’estiu, la inscripció als quals ja ha començat. Hem conversat amb Gerard Bocanegra, del Patronat Municipal d’Esports, Marta Pi, de l’esplai La Gresca i Anna Calderón i Meritxell Oller, de L’Estel, respectivament, i Maria RuizSònia Martín, de les escoles Martinet i Tatché, respectivament,  perquè ens expliquessin les novetats que ofereixen aquest any i de les activitats que s’hi podran realitzar.

Tot seguit hem parlat amb José Villacañas, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Ripollet perquè ens expliqués el procés de negociació que mantenen amb CaixaBank i també de les activitats que realitzaran demà al parc de Rizal per celebrar els cinc anys de vida de l’entitat solidària.

La segona hora l’hem començat parlant del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, que se celebra avui mateix. Per aquest motiu hem conversat amb el doctor Josep Mampel, la infermera Rosa Martínez, i dues membres de l’Associació de Fibromiàlgia de Ripollet.

Cap a dos quarts de dues del migdia, hem parlat amb Cati Olmo i Patxi Romero (foto), professora i alumnes de quart d’ESO, respectivament, de l’Institut Lluís Companys. Tots dos ens han parlat del projecte solidari que realitza el centre educatiu des de fa quatre anys i que diumenge omplirà el parc del Riu Ripoll d’activitats a favor de l’ONG Save the Children.

Per últim, hem acabat l’Info amb Mònica López, d’Amics del Teatre, perquè ens parlés de l’obra que tenen en cartell, ‘Alícia al país de les meravelles’, i de la resta de la programació de l’any.

BUSCAR PER DIA

maig 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius