Skip to content
Menu
Info Setmanal 05/05/2017

Avui hem començat l’Info fent un repàs amb la primera tinent d’alcalde, Pilar Castillejo, sobre diversos temes d’actualitat i que hi ha sobre la taula. Li hem preguntat sobre les inversions previstes per aquest any, sobre l’estudi de les olors que s’acaba de presentar i el plantejament del consistori de cancel·lar les operacions amb l’entitat bancària CaixaBank, entre d’altres temes.

Tot seguit hem parlat amb Josep Maria Vinyes (foto), de Ripollet per la Independència, agrupació local de l’Assemblea Nacional Catalana. Amb ell hem repassat diverses activitats que l’entitat ha organitzat per aquest mes de maig. Òbviament també li hem preguntat per la situació actual i el seu punt de vista sobre l’actualitat política.

Hem acabarem la primera hora de l’Info amb el regidor de Mobilitat Fran Sánchez, que dinamitzarà l’assemblea de barri de demà dissabte a l’escola El Martinet. En ella el regidor debatrà amb els veïns sobre les possibles solucions de mobilitat al carrer de Sant Jaume. Amb el regidor Fran Sánchez hem posat punt final a una hora d’Info.

La segona hora l’hem començat parlant del Ripollet Cultiva’t que aquest diumenge posa el seu punt final amb la Festa en Verd, una gran fira al parc del Riu Ripoll. N’hem parlat amb la tècnica municipal de Medi Ambient, Rosa Moragas.

Després, hem conversat amb Marco Béjar, membre de l’AFA Els Pinetons, la Plataforma d’AMPA de Ripollet i de la FAPAC sobre la proposta de l’Escola Els Pinetons per constituir-se com a institut escola, que es va començar a gestar en una reunió celebrada dimecres passat.

Cap a dos quarts de dues del migdia, hem parlat amb Yolanda Carrillo, mestra de l’Institut Can Mas i coordinadora del projecte de l’obra de teatre ‘Moulin Rouge’. Els alumnes de l’institut van realitzar aquest vespre la primera representació d’aquest musical, que repetiran durant aquest cap de setmana.

I hem acabat l’Info amb la Núria Puig, presidenta del Ripollet Unió Atlètica, que ens ha avançat tots els detalls de la Milla Urbana que se celebra demà a la tarda i que enguany arriba a la seva 21a edició.

BUSCAR PER DIA

maig 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius