Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/03/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 545 – data d’emissió: 27-3-2017

  • ANIVERSARIS:   50 anys de l’estrena del film Millie una chica moderna. 45 anys de l’estrena del film El Padrino. 65 anys de l’estrena del filmCantando bajo la lluvia. 10 anys de l’estrena a Broadway del musical Curtains.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Joan Ramon Gordo i Oriol Oliver (foto) de la l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet. Presentació de la programació del darrer trimestre de la temporada 2016-2017.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Uncle Howard (Aaron Brookner); Una historia de locos (Robert Guédiguian) i La cura del bienestar(Gore Verbinski). Films estrenats i no vistos: El bar; Rara; Redención i Un hombre llamado Ove. Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès; Terrassa; Verdi; CCCB i Filmoteca. Notícies: Saló Internacional del Còmic de Barcelona; 23 Mostra Internacional de Cinema Llatinoamericà de Lleida. Concert de música de Harry Potter y la piedra filosofal al Palau Sant Jordi. Marion Cotillard ha estat mare d’una nena. Repàs de punts d’interès cinèfil de la ciutat de Lió.
  • ESTRENES DE TEATRECartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès;  Sant Cugat del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Notícies: Avui s’entreguen els Premis de la Crítica teatral de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Millie una chica moderna (temes: Throroughly Modern Millie de James Van Heusen i Sammy Cahn. Cantat per Julie Andrews i Jazz Baby, de M.K. Jerome i Blanche Merrill, cantat per Carol Channing).  El padrino (música de Nino Rota. Tema: Love Theme, versió per arpa, no original del film). Harry Potter y la piedra filosofal (música de John Williams. Tema: Overture). Cantando bajo la lluvia (temes: Good Morning i Singin’ in the Rain, de Nacio Herb Brown i Arthur Freed, cantats per: Gene Kelly, Donald O’Connor i Debbie Reynolds, el primer, i per Gene Kelly, el segon. També: Moses (de Roger Edens, Betty Comden i Adolph Green, cantat per Gene Kelly i Donald O’Connor). El ejército de las sombras (música d’Eric Demarsan. Tema: Theme de Gerbier).  I del musical Curtains (música de John Kander, lletres de Fred Ebb. Tema: Overture. Original Broadway cast, 2007). Cançó: El pi de Formentor (de i cantada per Maria del Mar Bonet).  

BUSCAR PER DIA

març 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius