Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 03/04/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 546 – data d’emissió: 3-4-2017

  • ANIVERSARIS:    Avui fa 75 anys de l’estrena del film El libro de la selva (versió de Zoltan Korda). 10 anys de l’estrena a Broadway del musicalCurtains. Centenari de Melville Shavelson.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb José Maria Aresté, director del nou festival de cinema: Festival Internacional de Cine de Barcelona – Sant Jordi (Cinemes Verdi, 21-28 abril 2017).
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Mambo (de/dir.: Oriol Tarrasón. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 7). Boscos (de Wadji Mouawad. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). Rigoletto (opera de Giuseppe Verdi, amb llibret de Francesco Maria Piave. Dir. escènica: Monique Wagemakers. Dir. musical: Riccardo Frizza. Gran Teatre del Liceu). Refraccions (de/dir.: Concha Milla- Sala Flyhard). Eva i Adela als afores (de Mercè Sarrias. Dir.: Toni Casares. Sala Beckett.) Masacre. Una breve historia del capitalismo español (de /dir.: Alberto San Juan – Espai Lliure de Montjuïc). L’electe (de Ramon Madaula. Dir.: Jordi Casanovas – Sala Muntaner). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Barcelona. Notícies: XIX Premis de la Crítica teatral de Barcelona: palmarès.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: El bar (Álex de la Iglesia), Un hombre llamado Ove (Hannes Holm); Rara (Pepa San Martín); David Lynch: the Art of Life (Jon Nguyen, Rick Barnes i Olivia Neergaard-Holy) i Redención (Antoine Fuqua).  Films estrenats i no vistos: Cantábrico; Ghost in the Shell; Mañana empieza todo; Últimos días en el desierto; Bella durmiente; Los Pitufos: la aldea escondida, Mesa 19 i The First Monday in May.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: El libro de la selva (música de Miklos Rozsa. 2 temes). Oficial y caballero(cançó: Up Where We Belong (composta per Jack Nitzsche, Buffy Sainte-Marie iWill Jennings. Cantada per: Joe Cocker i Jennifer Warnes.  Cançó guanyadora de l’Oscar en 1982). Capitán Conan (música d’Oswaldo d’Andrea. 1 tema). The Five Pennies (Tu mano en la mía) (música de Leith Stevens. 1 tema). I dels musicals: Curtains (música de John Kander, lletres de Fred Ebb. Temes: Show People i Thataway.  Original Broadway cast, 2007).Scaramouche (Música d’Albert Guinovart. Lletres de Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives. Temes: Scaramouche i La revolució italiana. Original Barcelona cast 2016). Opera: Rigoletto (de Giuseppe Verdi.Tema: La donna é mobile. Cantada per Alfredo Krauss. 1963).

Amb motiu de la Setmana Santa, farem vacances. Tornem el dia 24 d’abril.

Bona Pasqua!!!!!

BUSCAR PER DIA

abril 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius