Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 20/03/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 544 – data d’emissió: 20-3-2017

  • ANIVERSARIS:    70 anys de l’estrena a Broadway del musical Brigadoon. 55 anys de l’estrena a Broadway del musical No Strings. 30 anys de l’estrena a Broadway dels musicals Les Miserables i Starlight Express.  90 anys de l’estrena a Broadway del musical Rio Rita.  25 anys de l’estrena del film Instinto básico. 75 aniversari de Michael York. 50 anys de l’estrena del film Mujeres en Venecia.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Fairfly (de JoanYago. Dir.:Israel Solà. Teatre Tantarantana). Autónomos, el musical(De/dir.: Álex Martínez i Andreu Ramí. Teatre Almeria). Silencios cantados-El musical (dir.:Jaroslaw Bielski. Casinet d’Hostafranchs, Festival Barnasants). Filla del seu pare (a partir de l’obra Hedda Gabler d’Ibsen. Versió d’Aleix Aguilà. Dir.: Pau Miró. Espai Lliure). Abans que arribi l’alemany (de Marta Barceló. Dir.: Joan Fullana. La Seca – Espai Joan Brossa). Protesta (de Vaclav Havel. Dir.: Jordi Casasampera. La Seca – Sala Leopoldo Fregoli). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Viladecans  i Barcelona. Notícies: Cicle La revolució dels gèneres a la Sala Beckett. Publicació del llibre La sang de les promeses (amb textos de Mouawad). Previsió de sortida de l’Associació d’Espectadors de Ripollet a Terrassa. Avanç XIX Premis de la Crítica de Barcelona (entrega dia 27) i debats per Dia Mundial del Teatre.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Incerta glòria (Agustí Villaronga); Safari (Ulrich Seidl), Yo no soy Madame Bovary (Feng Xiao-Gang), Crudo (Julia Ducorneau), El fundador (John Lee-Hancock) i Kong: La isla Calavera (Jordan Vogt-Roberts). Films estrenats i no vistos: El balcón de las mujeres; Imperium; Locas de alegria i La bella y la bestia. Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès;  Filmoteca. Notícies:Mort d’Antoni Llorens. Homenatge a les actrius Sian Phillips i Claire Bloom als Cinemes Texas. Comentari breu de l’exposició: Art i Cinema. 120 anys d’intercanvis (Caixaforum de Barcelona)
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Brigadoon (música de Frederick Loewe. Lletres d’Alan Jay Lerner. Temes: The Heather of the Hill i Almost Like Being in Love. (original London cast 1988). No Strings (música i lletres de Richard Rodgers. Temes: The Sweetest Sounds i No Strings (original Broadway cast, 1962). Autónomos, el musical (música de Joan Berenguer. Lletres de: Álex Martínez i Andreu Rami. Temes: Pura mágica felicidad i Canción del gestor (original Barcelona cast, 2017). Les Miserables (Música de Jean-Michel Schönberg. Lletres originals franceses d’Alain Boublil. Adaptació a l’anglès de Herbert Kretzmer. Temes: Red and Black i Do You Hear the People Sing (original Broadway cast, 1987).  Rio Rita (música i lletres de Joseph McCarthy i Harry Tierney. Tema: Rio Rita (interpretat per Duke Yellman Orchestra). De les bandes sonores originals dels films següents: Instinto básico (música de Jerry Goldsmith. Tema principal). La fuga de Logan (música de Jerry Goldsmith. 1 tema). Mujeres en Venecia (música de John Addison, 1 tema).

BUSCAR PER DIA

març 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius