Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 13/03/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 543 – data d’emissió: 13-3-2017

  • ANIVERSARIS:    50 anys de les estrenes dels films La condesa de Hong Kong i Fantomas contra Scotland Yard (Breu evocació de la gènesi del personatge Fantomas). Centenaris de Will Eisner i Desi Arnaz. Avui fa 70 anys de l’estrena a Broadway del musical Brigadoon.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:  Amb Iñigo Santamaria a propòsit de la publicació del llibre Desde Al Sur del Pacífico hasta más allá de la luna (casi 60 décadas de teatro musical en España). Autors: Ínigo Santamaria i Xavier Martínez. Mes informació: (www.guiateatromusical.com)
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Doña Clara (Aquarius) (Kleber Mendonça Filho); Land of Mine (Bajo la arena) (Martin Zandvliet) iLogan (James Mangold). Films estrenats i no vistos: Paula; Zona hostil; 9 meses; La comunidad de los corazones rotos; Kong: isla Calavera; Gold; El fundador i Yo no soy madame Bovary. Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès;Verdi,  Phenomena,  Filmoteca. Festival Offside (Maldà) i Mecal (Art Santa Monica). Notícies: Nova vida a l’antic cinema Pere IV. Problemes legals d’Enrique González Macho. Nou projecte de Damien Chazelle amb Ryan Gosling. Data d’estrena setena temporada de Juego de tronos i situació novel·la de George R.R. Martin. Rodatge de sèrie de Cesc Gay per a Movistar+.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: El test (de Jordi Vallejo. Dir.: Cristina Clemente. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 17). Vània (d’Anton Txekhov. Dir.: Carles Alfaro. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Yerma (de Federico Garcia Lorca. Dir.: Marc Chornet. Teatre Akadèmia). Hazte banquero!. Targetes Black (Cia. Conservas. Dir.: Simona Levi. Ateneu Popular Nou Barris). Homes, la comèdia musical (de Sergi Belbel i Carol López. Cançons de Marc Parrot. Dir.: Carol López. Teatre Condal). Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Viladecans, El Prat de Llobregat, Mataró i Barcelona. Filmació de l’obra Panorama desde el puenteamb direcció d’Ivo von Howe en els cinemes Icària.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents: La condesa de Hong Kong (música de Charles Chaplin, 2 temes); Fantomas contra Scotland Yard (música de Michel Magne, 3 temes); Sèrie de tv. I Love Lucy (música de E. Daniel i H. Adamson. Tema: Main title).  I dels musicals: Rent (música i lletres de Jonathan Larson. Tema: Over the Moon. Original Broadway cast, 1996); Sweeney Todd: El baber diabòlic del carrer Fleet (Música i lletres de Stephen Sondheim. Adaptació catalana de Roser Batalla i Roger Peña. Tema: Mossèn (cantat per Vicky Peña i Constantino Romero, original Barcelona cast,1995). Homes, la comèdia musical (música i lletres de Marc Parrot. Tema: No està de moda ser home  original Barcelona cast, 2017). Brigadoon (música de Frederick Loewe. Lletres d’Alan Jay Lerner. Tema: Brigadoon-Down In Macconnachy Square (original London cast 1988).   

BUSCAR PER DIA

març 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius