Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 06/03/2017

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 542 – data d’emissió: 6-3-2017

  • ANIVERSARIS:    25 anys de la mort de Néstor Almendros. 50 anys de l’estrena del film Las brujas. 50anys de l’estrena del film La señoritas de Rochefort i  50 anys de la mort de l’actriu Françoise Dorleac(una de les seves protagonistes). 50 anys de l’estrena del film Como triunfar sin dar golpe
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: La vida de Calabacín (Claude Barras); El viajante (Asghar Farhadi); La chica desconocida (Jean-Pierre i Luc Dardenne) i El guardián invisible (Fernando González Molina). Films estrenats i no vistos: Logan; Ira i  El Sr.Henri comparte piso.  Cartellera: Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès;Verdi, Texas; Boliche, Phenomena,  Filmoteca, Sant Pau i cicle de Dones Directores de Cinema (Valkiria Hub Space). Notícies: Informacions sobre la responsabilitat en  l’error dels Oscars. Natalie Portman ha tingut una nena. Premi dels dissenyadors a Meryl Streep. Aparició dels llibres: Emisora Films, Studio System en el primer franquisme (autor. Angel Comas) i Atrapad la vida (escrits d’Andrei Tarkovsky recopilats).Futur museu dedicat a Grace Kelly a Filadelphia. Possible solució al problema legal de Roman Polanski als EUA. Curt de Jean-Luc Godard a Youtube. Homenatges de l’Associació Gent de Cinema: Antoni Kirchner; Teresa Gimpera, Conxita Casanovas i altres. Problemes econòmics de Johnny Depp.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Thais (òpera de Jules Massenet. Versió concert. Gran Teatre del Liceu). Quartett (òpera de Luca Francesconi. Dir. Àlex Ollé. Gran Teatre del Liceu). Hallo (espectacle concebut i interpretat per Martin Zimmermann. Mercat de les Flors). La trinxera (de/dir.: Pablo Macho i Ivet Zamora. Sala Flyhard). L’ànec salvatge (de Henry Ibsen. Dir.: Julio Manrique. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver): Jane Eyre (a partir de la novel·la de Charlotte Bronté. Adaptació d’Anna Maria Ricart. Dir.: Carme Portaceli. Teatre Lliure de Gràcia). Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Tiana i Barcelona. Filmació obra de Broadway Newsies en els cinemes de Cinesa.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents: El último metro (música de Georges Delerue.1 tema). Vivamente el domingo(música de Georges Delerue. 1 tema). El guardián invisible (música de Fernando Velázquez. 2 temes). Les señoritas de Rochefort (música i lletres de Michel Legrand. 2 temes instrumentals i les cançons: Chanson d’un jour d’été i Toujours-Jamais, cantades pels intèrprets del films, alguns doblats). Como triunfar sin dar golpe (música i lletres de Frank Loesser. Temes: Overture – How to Succeed in Business Without Really Trying; The Company Way, I Believe in You i Brotherhood of Man (cantats per Robert Morse i altres intèrprets). Jane Eyre (música de John Williams. Tema: Jane Eyre Theme). I del musical: Newsies (música d’Alan Menken. Lletres de Jack Feldman. Tema: Carrying the Banner. Original Broadway cast, 2011).

BUSCAR PER DIA

març 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius