Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/04/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – num.509 –data d’emissió: 25-4-2016

  • ANIVERSARIS: Avui fa 20 anys de la mort de Saul Bass. Barbra Streisant ha complert 73 anys.
  • HOMENATGE MUSICAL A PRINCE amb motiu de la seva mort.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Cantinflas, El héroe de Berlín; El incendio;Fan; Madrid:Above the Moon; Redención: los casos del Dept. Q.; Victor Frankenstein; Rumba 3, de ida y vuelta; Generación Z; Bienvidos a Grecia; Los recuerdos; El niño y la bestia; Los milagros del cielo; Toro; Cegados por el sol i Romance en Tokio. Crítiques dels films: El novato (Rudi Rosenberg); Mi amor (Maiwenn); The Lady in the Van (Nicholas Hytner) i The Jungle Book (El libro de la selva, 2016, de Jon Favreau).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: El secreto de una obsesión (Bill Ray) i Cemetery of Splendour (Apichatpong Weerasethakul)
  • ESTRENES DE TEATRE: Repàs de la cartellera de Ripollet,Barcelona,Parets del Vallès, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès, Icaria, Shakespeare: The Complete Walk. Comentaris d’obres de Londres (1ª part): Funny Girl (Savoy Theatre); Sunset Boulevard (English National Opera), Guys and Dolls (Phoenix Theatre); Showboat (New London Theatre)  i The Curious Incident of the  Dog in the Night-Time (John Gielgud Theatre).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films. Purple Rain (cançó idem, composta i cantada per Prince, Oscar 1984); Espartaco (música d’Alex North, tema. Main Title); The Jungle Book (versió 2016) [cançons. The Bare Necessities (música i lletra: Terry Gilkyson, cantada per Bill Murray i Kermit Ruffins), I Wanna Be Like You (música i lletra de Richard M. Sherman i Robert B. Sherman, cantada per Christopher Walken); Trust in Me (música i lletra de Richard M.Sherman i Robert B. Sherman, cantada per Scarlett Johansson)]; Film: El  tio Boomee recuerda sus vidas pasadas (autor desconegut). Dels musicals següents: Funny Girl (música de Jule Styne – tema: Overture . Original Broadway cast); Sunset Boulevard (música d’Andrew Lloyd Webber, lletres de Don Blakc i Christopher Hampton. Tema: With One Look, cantat per Glenn Close, Original Broadway cast); Guys and Dolls (música i lletra de Frank Loesser,. Tema: Luck Be a Lady Tonight (original Broadway cast, versió 1992); Showboat (música de Jerome Kern, lletres d’Oscar Hammerstein II (cançons: Cotton Blossom, Old Man River i After the Ball (aquesta última composta per Charles K. Harris), gravació d’estudi feta el 1988). De la obra: The Curious Incident of the  Dog in the Night-Time (música d’Adrian Sutton. Tema: Station. Original London Play).

BUSCAR PER DIA

abril 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius