Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/04/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 508 – data d’emissió: 18-4-2016

  • ANIVERSARIS: 80 anys de l’estrena a Broadway del musical On Your Toes.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: El niño de la tele (de  Marc González de la Varga i Rubén Ramírez. Dir.. Marc González de la Varga. Sala Flyhard). Orson surt, perseguit per un os (de/dir.: Gerard Vázquez – Teatre Gaudí). Voces (de/dir.: Sara Baras – Teatre Tívoli). Interior (de Maurice Maeterlinck. Dir.: Hermann Bonnín – La Seca – Espai Brossa). Sota la ciutat (de/dir.. Llàtzer Garcia – Espai Lliure). César y Cleopatra (d’Emilio Hernández. Dir.: Magüi Mira – Teatre Romea). Retorn a la cartellera de Enchanté (espectacle musical de Divinas – Sala Muntaner). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Viladecans i Barcelona).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb ORIOL MOR (Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Ripollet) i JUAN LÓPEZ (coreògraf d’Epidemic Dance Show i membre del PMC de Ripollet) per parlar de la celebració de l’Any Lorca a Ripollet (actes fins agost).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: On Your Toes (música de Richard Rodgers i lletres de Lorenz Hart, temes: Quiet Night (cantat per Frederica von Stade), Glad To Be Unhappy (cantat per Sarah Vaugham) i Slaughter on Tenth Avenue (tocat per Les Brown and His Band Renown). Tots som Anna Allen (temes amb música de Splac.Tema. Qui és Anna Allen? (Original Barcelona cast, 2016). Voces (música d’entrada (títol i autor desconeguts). Bernarda Alba (Lletra i música de Michael John LaChiusa- Tema: Prologue. Original Broadway cast). Cançó: Pequeño vals vienés (música de Leonard Cohen. Lletra de Federico Garcia Lorca, cantat per Ana Belén, inclós en Lorquiana).

BUSCAR PER DIA

abril 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius