Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 02/05/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 510 – data d’emissió: 2-5-2016

  • ANIVERSARIS: 100 anys del naixement de l’actor Glenn Ford. 60 anys de l’estrena del musical The Most Happy Fella. 50 anys de l’estrena del film Arabesco.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: La punta del iceberg; La noche que mi madre mató a mi padre; Crumbs; Quatretondeta; Backtrack; Capitán América: Civil War; Feliz día de la madre i Ratchet& Clank: la película.Crítiques del films: Toro (Kike Maíllo); El caso Fritz Bauer (Lars Kraume); Los recuerdos (Jean-Paul Rouve); Mañana (Cyril Dion i Mélanie Laurent); Monsieur Chocolat (Roschdy Zem); Cegados por el sol (Luca Guadagnino) i Trumbo (Jay Roach). Repàs de la cartellera: Cerdanyola del Vallès, Montcada del Vallès, Sant Cugat del Vallès; Sabadell; Verdi, Texas, Boliche, Filmoteca, Phenomena Boliche.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Miguel Picazo, Patty Duke i Guy Hamilton.
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari de La Pista (de Jaume Viñas.Dir.: David Maqueda. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 6). Repàs de la cartellera: Ripollet, Viladecans, Vic, Barcelona.
  • REPÀS CARTELLERA TEATRAL DE LONDRES (2ª part): Comentaris de les obres: Mrs. Henderson Presents, Gatsby; Beautinful i Kinky Boots. Comentari general d’altres obres. Queda pendent In the Heights.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents,  1 tema de cada: Cowboy (música de George Duning); El tren de las 3,10 (cançó dels títols, música de George Duning, lletra de Ned Washington, cantada per Frankie Laine); Éxodo (música d’Ernest Gold, banda sonora guanyadora de l’Oscar), Arabesco (música de Henry Mancini), Diamantes para la eternidad (cançó: Diamonds Are Forever, música de John Barry, Lletra de Don Black, cantada per Shirley Bassey). I dels musicals de teatre següents: The Most Happy Fella (lletra i música de Frank Loesser. Tema idem, versió Original London cast, 1960). Mrs Henderson Presents (música de George Fenton i Simon Chamberlein. Lletres de Don Black. Temes. Everybody Loves the Windmill, Mrs. Henderson Presents, Lord Chamberlain’s Song i We Never Close (original London cast, 2016). Beautinful (música i lletres de Carole King i Gerry Goffin. Temes: Chains, Beautinful i I Feel The Earth Move (original Broadway cast). Kinky Boots (música i lletra de Cindy Lauper. Temes: Sex in the Heel, Everybody Say Yeah i What a Woman Wants (original Broadway cast).

BUSCAR PER DIA

maig 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius