Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 09/05/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 511 – data d’emissió: 9-5-2016

  • ANIVERSARIS:  Avui Candice Bergen compleix 70 anys. 40 anys de l’estrena del film Taxi Driver, 25 anys de l’estrena del film Thelma y Louise. 40 anys de l’estrena del film La profecia.25 anys de l’estrena del musical The Will Rogers Follies. 65 anys de l’estrena del musical The King and I.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb varies persones de les diferents seccions de AMICS DEL TEATRE de Ripollet. Pel muntatge de La Reina de la bellesa de Leenane venen Xavi Caballé (director) i Carlota Betorz, Toni Liarte i Toni Luque (intèrprets). Pels muntatges de Tafalitats i Torna-la a tocar Sam! venen Laia Vilardell (directora de tots dos muntatges) i els intèrprets següents: Anna, Sílvia, David i Carles (per Tafalitats) i Teresa Truyols (per Torna-la a tocar Sam!).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Antes si, ahora no; El olivo; El otro lado de la puerta; Freeheld, un amor incondicional; La venganza de Jane; Infiltrados en Miami; Mayo de 1940; Nacida para ganar; Peace to Us in Our Dreams; The Tribe; Tini, el gran cambio de Violeta i Tripe 9. Crítica del film: Capitán América: Civil War (de Anthony i Joe Russo). Repàs de la cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès,  Sant Cugat del Vallès; Sabadell; Verdi, Texas, Boliche, Filmoteca, Phenomena. Fiesta del cine.
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari de You Say Tomato (de Joan Yago.Dir. Joan Maria Bernadas – Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 20). L’amant (de Harold Pinter. Dir.: Guido Torlonia (Teatre Akàdemia). Victòria (de/dir.: Pau Miró . TNC – Sala Gran)  Repàs de la cartellera: Ripollet, Viladecans, Granollers; Sant Cugat del Vallès; Cornellà de Llobregat, Barcelona.
  • REPÀS CARTELLERA TEATRAL DE LONDRES (3ª part): Comentari de l’obra In the Heights.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents,  1 tema de cada: Ricas y famosas (música de Georges Delerue); La profecia (tema: Ave Satani. Música de Jerry Goldsmith. Oscar a la millor banda sonora). Dels musicals següents: The Will Rogers Follies (música: Cy Coleman. Lletres: Betty Comden i Adolph Green. Tema: Willamania  original Broadway cast, 1991). The King and I (música de Richard Rodgers.Lletra d’Oscar Hammerstein II. Tema: Shall We Dance? Interpretat per Gertrude Lawrence i Yul Brynner. Original Broadway cast, 1951). In the Heighs (música i lletres: Lin- Manuel Miranda. Temes: In the Heights; 96.000 i Paciencia y fe (original Broadway cast).

Atenció: Dia 16 de maig  NO HI HA PROGRAMA per ser Festa Local. Tornarem el dia 23 de maig.

 

BUSCAR PER DIA

maig 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius