Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/05/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 512 – data d’emissió: 23-5-2016

  • ANIVERSARIS: 20 anys de la mort d’Ella Fitzgerald.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Broken Heart Story (de/dir.: Saara Turunen – Sala Atrium), La peixera (de Toni Cabré. Dir.: Oscar Molina. Versus Teatre). Es fa fosc (de/dir.:Jordi Centelles. Sala Flyhard). Pretty (de Neil LaBute. Dir.: Marilia Samper. La Villarroel): Maria Estuard (de Friedrich von Schiller. Adaptació i direcció: Sergi Belbel. Teatre Lliure de Gràcia). En veu baixa (d’Owen McCafferty. Dir.: Ferran Madico. Espai Lliure). Els cors purs (de Joseph Kessel. Dir.: Oriol Broggi. Teatre Romea). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Manresa. Barcelona. Notícies: Premis BBVA de Teatre (Psicosi 4.48 i Anna Alarcón) Premi Princesa d’Astúries de les Arts a Núria Espert.
  • REPÀS CARTELLERA DE LONDRES (Final): In the Heights (2ª part)  i Gypsy. Premis Olivier de teatre. Sheridan Smith deixa temporalment l’espectacle Funny Girl.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos:  Mysterious Object at Noon; Absolutamente todo; Angry Birds; Bombay Goa Express; La última apuesta; Reina Cristina, la mujer que fue rey; El fill pròdig, Es la jefa; Esa sensación; La venganza de una mujer; Malú, ni un paso atrás; Todo es de color i X-Men: Apocalipsis. Crítiques dels films: El olivo (Iciar Bollaín); El rei borni (Marc Crehuet); El ñiño y la bestia (Mamoru Hosoda); High-Rise (Ben Wheatley), El hombre que conocía el infinito (Matt Brown); Madame Bovary ( Sophie Barthes), Noche real (Julian Jarrold) i Espies desde el cielo (Gavin Hood). Films vistos però pendents de comentar:  Las estaciones, El hombre perfecto; La bruja , Mayo de 1940 i Corazón gigante. Comentari del Concert de músiques de Danny Elfman per a films de Tim Burton (Auditori, dia 15). Repàs cartellera. Ripollet i Cerdanyola. Notícies: Daniel Craig no vol continuar fent de James Bond.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents,  1 tema de cada: Dublineses (música d’Alex North, Main Tittle). Ritmo loco (cançó: Let’s Call The Whole Thing Off. Música de George Gershwin. Lletra d’Ira Gerhswin. Cantat per Ella Fitzgerald). La gran aventura de Pee-Wee (música de Danny Elfman. 2 temes).  I dels musicals: In the Heights (música i lletres.Lin-Manuel Miranda. Temes: Blackout; Hundreds of Stories, Carnaval de barrio i Finale. Original Broadway cast, 2008). West Side Story (música de Leonard Bernstein. Lletres de Stephen Sondheim. Tema: I Feel Pretty (versió del Leicester Haymarket Theater, 1993). Gypsy (música de Jule Styne.Lletra de Stephen Sondheim. Tema: Together Wherever We Go. Cantat per Imelda Staunton, Lara Pulver i Peter Davidson. Original London cast, 2015).

BUSCAR PER DIA

maig 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius