Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 30/05/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 513 – data d’emissió: 30-5-2016

  • ANIVERSARIS:    60 anys de l’estrena a Broadway del musical My Fair Lady.  50 anys de l’estrena del film Un hombre y una mujer. Bob Dylan ha complert 75 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Alcaldessa; Casa grande; El hombre que quiso ser Segundo; Lobo i Magallanes. Crítiques dels films: Corazón gigante (Dagur Kari); Las estaciones (Jacques Perrin, Jacques Cluzaud); Mayo de 1940 (Christian Carion), El hombre perfecto (Yann Gozlan); Un doctor en la campiña (Thomas Lilti); La bruja (Robert Eggers); X-Men: Apocalipsis (Bryan Singer); Alicia a través del espejo (James Bobin); ¿Qué invadimos ahora? (Michael Moore) i Más allá de las montañas (Jia Zhang-ke). Notícies: Palmarés del Festival de Cannes 2016. Separació de Johnny Depp, Cartellera: Cerdanyola i Sabadell.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Critiques dels films: Ahora si, antes no (Hong Sang-soo) i Tres recuerdos de mi juventud (Arnaud Desplechin).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Conillet (de Marta Galán Sala, dir.: Marc Martínez. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 3/6). Felicitats a Amics del Teatre de Ripollet pel muntatge de La reina de bellesa de Leenane  (fet al Centre Parroquial, dia 29 Maig). Paulina (text d’Angelica Liddell. Adaptació i direcció: Jessica Walker. La Seca). Repàs cartellera: Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Del musical: My Fair Lady (música de Frederick Loewe, lletres d’Alan Jay Lerner, temes: Overture; Why Can’t The English? (cantat per Rex Harrison); Wouldn’t Be Loverly (cantat per Julie Andrews i cor), With a Little Bit of Luck (cantat per Stanley Holloway i cor), I Could Have Danced All Night (cantat per Julie Andrews – Original Broadway cast 1956). De les bandes sonores dels films: Un hombre y una mujer (música de Francis Lai. Tema principal). Alicia a través del espejo (cançó: Jut Like Fire, de i cantada per Pink). Mas allá de las montañas (cançó: Go West (de i cantada per Pet Shop Boys). I’m Not There (cançó: I’m Not There, música i lletra: Bob Dylan, cantada per Bob Dylan and The Band).

BUSCAR PER DIA

maig 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius