Skip to content
Menu
Infosport 10/11/2014

Aquesta setmana hem parlat del gran inici de temporada de la Peña Deportiva Pajaril amb el jugador Ignasi Minuesa, tot just després de la important victòria a domicili aconseguida pels ‘vermells’ contra el Badia del Vallés (0-3).

També en futbol, hem analitzat la derrota del CF Ripollet al camp de la Catalana (1-0), que li fa perdre el liderat de Segona Catalana. Ho hem fet amb el jugador Lluís Bassas.

A més, ens hem apropat als magnífics triomfs d’aquest cap de setmana dels primers equips masculí i femení del Futbol Sala Ripollet. Per fer-ho hem conversat amb el jugador Antonio Ortega i la jugadora Marta Colomé.

També hem volgut conèixer com viu el Club Tennis Taula Ripollet el liderat en solitari de la divisió de bronze estatal, després de la victòria contra el Vic TT (2-4). Hem parlat amb el Martí Berenguer, un jove de la cantera que s’ha estrenat al primer equip aquesta temporada.

En bàsquet, ens hem prestat atenció a la primera derrota a casa del primer equip masculí del Bàsquet Ripollet. Hi hem parlat d’aquesta desfeta amb el jugador ‘blau’ Albert Ortega, convalescent per una lesió.

Per acabar el programa ens hem passat per les pistes de tennis. Hem volgut que el Víctor García, jugador del primer equip +18 del Club Tennis Ripollet, ens expliqui com viu la seva primera temporada a l’equip, que ha començat la Lliga Catalana de manera impecable. Quatre triomfs en quatre partits.

BUSCAR PER DIA

novembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius