Skip to content
Menu
Infosport 17/11/2014

Hem començat el programa d’aquesta setmana repassant la victòria del primer equip masculí del Ripollet Futbol Sala en el derbi comarcal contra el Montcada (4-3), que situa a l’equip tercer en la categoria de bronze estatal que estrena aquesta temporada. Amb el jugador Manel Campos hem comentat aquest brillant inici de campanya.

En futbol, ens parlat a l’empat del Club de Futbol Ripoolet contra la Guineueta (2-2), amb un gol en el temps de descompte de Chema Aznar que va salvar un punt. Ens hem volgut apropar al partit des d’una òptica una mica especial perquè ho hem fet entrevistant un jugador de l’equip barceloní, Cadmo Buenhache, ripolletenc i ex jugador del club. Ell ens ha dit que el Ripollet de David Ortiz és un equip que pot estar lluitant per l’ascens.

També hem volgut conèixer les claus del partit que va acabar dissabte amb la bona ratxa de resultats de la Peña Deportiva Pajaril, a la Tercera Catalana, enfront del líder, el Sant Just (0-2). El vermelló Iván Jiménez ens ha explicat que la derrota va ser injusta i que no afectarà mentalment a l’equip, quart a la classificació.

A més, hem analitzat una altra derrota del cap de setmana, la del Club Handbol Ripollet a la pista del Joventut Mataró (33-27). El jugador Jesús Pons ha apuntat que cal seguir millorant en defensa si l’equip vol aspirar als primers llocs de la classificació.

Tampoc ha estat un cap de setmana positiu per a l’Autoescola Tatchepol Ripollet a la categoria de plata estatal. L’Anna Ibáñez ens ha parlat de la derrota de l’equip a casa contra el conjunt gallec del Celme (3-4), en un duel molt ajustat.

També hem entrevistat la jove patinadora de 12 anys Claudia Aguado, nou dies després que es proclamés doble campiona d’Espanya en la categoria aleví, en un campionat disputat a casa. La ripolletenca, que ha entrenat fins a 15 hores a la setmana per preparar aquesta competició, ens ha explicat que també es prepara al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Per acabar, hem rebut la visita de l’equip aleví C de la Escuela Futbol Base, que la temporada passada va fer un magnífic campionat en acabar segon. Els joves jugadors ens han explicat per què practiquen aquest esport i ens han donat lliçons, com per exemple, citant algun company quan els hem preguntat quin jugador els agrada.

BUSCAR PER DIA

novembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius